Ме интересира мислење за Kikka Boo Madrid 3 in 1? Живеам во град со калдрма Важно ми е да е удобна за бебето и лесна
Некоја препорака за летна количка? Да е лесна, повеќе сум за чадор систем, помалку место фаќа во багаж мислам и да се спушта за спиење..
Ние од бебе центар ја земавме на фри он убава лесна не зафаќа многу простор плус се спушта за спиење и за нозете делот исто така. https://www.babycenter.mk/freeon-kolicka-cador-sistem-sun-plus-extra-blackyellow-32402-964470.html
Mene mi e uste rano no sakam posovreme da razgledam za se sto bi mi trebalo mi treba info dali imate iskustvo za nekoja od ovie 2 kolicki. Nemam mm golem budzet a ovie dve izgledaat prifatlivi
Втората не. Братучетка ми ја има, бебе е сега 1 год а се испокршија тркалата уште пред некој месец, баш неискористена остана. Транспорерот е огромен вооопшто не одговара за новороденче Во андреј компани разгледај..
Не, ја немав тогаш купено, а и малку подоцна го седнував. Ако ортопед дозволи да се седнува од 4 месеци, може да се користи. Се спушта и се крева седиштето.
Препорака за количка која лесно ќе се складира во багаж, и е на 3 нивоа? Ја гледав на Maxi Cosi во Бебе хоме, убава многу ама луѓе цел багаж го фаќа + доста е тешка! нешто друго квалитетно, лесно за складирање и барем малку полесно?
Здраво Препорака и искуства за систем количка (3во 1)која е лесна за транспорт, во зграда кај што нема лифт а сме на 2 спрат? И да не е гломазна за во багажник. Буџет до 30 илјади. Фала ☺️