Здраво, Дали некоја има количка Coccolle? Конкретно оваа на сликата ја бендисав. @Kikikikiri0405 гледам погоре дека истата си ја гледала, дали ја купи?
Ne i jas uste se mislam za dr modeli citav imat postari mislenja deka se dobri, sakav i vo zivo da ja vidam ovaa i taa na liberta nico pa neznam ako eventualno nesto ja kupis spodeli mislenje Me buni samo sto nema amortizeri nezz kolku e prakticno i za sto sluzat istite Nekoj ako znae neka ni kaze za sto i kako se
Јас не ни приметив дека нема амортизери. Прочитав само дека има амортизери на тркалата или на друго место треба да има амортизери? Ако случајно отидам во либерта да ја видам ќе ти пишам. Еве што пишува на либерта страната за количката.
Здраво Искуства со оваа количка ( Chicco Trio Best Friend)? https://www.encimenci.com.mk/kolichka-trio-best-friend-pro-light-magnet-grey-0m-chicco-798666839
Zemav kolicka na free on, nano kolicka ja zemav temno sivata so kafeno.. dali nekoj go zaebava sistemot za spustanje i krevanje na sedisteto?
Јас ја имам и сега да треба не би ја купила пак, транспортерот не ми се допаѓа како во дупка е детето и нема убави сунѓери, за разлика од мн транспортери одпосле што ги видов, корпата е мн мала и мн малку ја користевме, а летниот дел општо количката е претешка со него и сама не можам да шетам пошо имам скари пред зградата. Исто така зафркава механизмот за склопување на количката чат пат. Едина предност е што зафаќа малку простор во багажник. Мое искуство
Од сопствено искуство ќе ти кажам гледај да е лесна, да не зафаќа простор. Кој ми се роди малата гледав да биде убава на око и купив огромна количка која го зафаќа цел гепек, не е воопшто практична. Со оглед и на тоа дека сме често по аеродроми искрено хорор ми беше. Нарачав нова количка денеска треба да ми ја донесат ergobaby metro plus која ќе ја користам здравје и за второто, а другата во канта ќе заврши.
Сеуште немам купено Таа што ја гледав во либерта Cocolle ја нема веќе, овие денови ќе морам да одлучам
Zdravo mamicki , aj ve molam predlozete mi nekoja kolicka za 1 godisno bebe za na odmor? Sakam nekoja da se vklopuvat polesno i da mozit i da sedit i da lezit vo nea
Топла препорака за Kikka boo Libro, ми стигна пред неколку дена, многу практична, секаде ја бери и што е најбитно за мене со една рака се склопува и расклопува, и има подесување за повеќе позиции на грбчето, од седечка до лежечка положба...и друго битно на попуст е од 7000 на 4800 денари
Фри он од беебе центар 4000 ја имав земено убаво се спушта за спиење и склопувањето чадор систем што ние со мала кола лесно ја вклопивме на одмор.
Женски знаете ли како ова би можело да се поправи? 3 месеци како ја имаме количкава, ова партал се направи уште после првиот месец.. ептен ми го груби изгледот на количкава