Види ги на лице место која како се склопува и како се вози и какви тркала има ако се со гума напумпани подобро не. Јас сум ептен фан на Макси кози убави им се и количките и се али најубаво на лице место ти да видиш што ќе ти одговара.
Da taka I mislev da gi vidam pa da se resam za taa sto e poprakticna I pofukcjonalna, ama si vikam I ovde da prasam da slusnam iskustva, Kako bese onaa slusaj patalec ne gatalec
Јас би ја одбрала зелиата, ама како шо рече Брпбрп најдобро е да ги видиш и пробаш и двете и да одлучиш шо повеќе ти одговара. Секогаш земи го во предвид и багажникот колкав ви е и дали ќе ви одговара количката во него.
I mene zeliata mi e poubava ( policna) ama pa ovaa na joie e mnogu lesna samo 11kg a na zeliata ne I pisuva kolku e teska, a toa mi e epten vazno bidejki pogolemiot del sum sama pa kolku mozam da si olesnam
Ova joie pamtam pred nekolku god ja imase braced mi od germanija za maloto. Pa polesna kolicka za vozenje nemam videno vo zivotot. Snaa mi mima xari kade kade poskapa ama mn mi bese teska za vozenje. Ne pamtam kakov model bese a od togas mi ostana vo pamet. I jas se mislev megu joie maxi cosi i cybex. Ama najubo na lice mesto da vidime.
Sega bev gi gledav I dvata modela, joie definitivno e mnogu podobra epten lesna I prakticna nea ja poracav
Imase crna I siva, jas crnata ja poracav. Epten lesna za vozenje ne e glomazna ne zafaka mnogu prostor vo bagazot, I epten komfortna za bebe bas da uziva
И јас ја имам истата, за сега е супер ама уште сме мали-2 месеци и често го користиме транспортерот. Твоето е поголемко нели? На мисла ми е како им е корпата кога се прави како спортско седиште, удобна ли е?
Девојчиња некоја идеа како да го поправам овој дел од количката? Ова е делот каде што се држи количката за туркање. Од старост почна да се рони. Дали некаде има резервни делови? Ми текна на оние за обложување на волан во автомобил да не може да се употреби.