Ти благодарам мама. Фрее он ги гледав и јас, убава е оваа но кога би дала волку пари без размислување би ја зела на чико. Мала разлика во цена се а е загарантиран квалитет Либро ќе биде изгледа, ама па сивата ми ја нема сега. Да се вратиме па ќе прашам дали ќе добиваат. Иначе една мајка која ја користи ми ја пофали многу и ми рече дека она ја зела 8000 денари. Сега била намалена. Не е попуст некој како што гледам, валда и се сменила редовната цена?
Онлајн на страната на Локо Кроко имаш неколку бои за 4890 денари https://lococroco.mk/kategorija/oprema-za-bebi-a/kolichki-za-bebe/page/3/
Тука ги гледам, минтот и бежот ми се многу отворени мислам ќе се валкаат многу. Но ако не добиваат сива тогаш минтот ќе биде, во живо е многу поубава
И јас гледав минт и стварно е пресветла. Ама се надевам ќе се суши брзо во лето. И дека моево дете нема да ја надрасни за брзо, како што си напредува
Супер е либрото. Лесна,практична,мн малку место зафаќа во кола. Лесна за управување, се спушта удобно за спиење. Моја топла препорака.
И мене не ми се даваа за да на крај биде дупла работа За првото имав чико о ла ла бевме супер задоволни, за второто се подлажавмр за киддо ,беше 100тина евра плус такс фри во Грчка, не издржа ни два месеца мораше да купиме чико о ла ла. Каква разлика осетив , да се чудиш. Сестра ми земаа мони летна и тие се зезнаа еве ги купија чико презадоволни Како за летна количка е лесна, лесна за манипулација, лесно се склопува и неверојатно стабилна .
Е ај сега.Таман се решив, сега пак ми се помати умот. Ај ќе размислам, не е итно секако, бебе е 5 месеци, иде зима, па може ќе чекам новогодишни попусти за Олала. Се шалам, ќе му кажам на мм па он нека реши, очигледно јас неможам
Se resiv da coccole melora predobra kolicka bas vcera bev vo veles i licno ja vidov. Materijal ,rekviziti dopolnitelni znaci vaka od ova sto gledav kolicki vredi sekoj denar. A i mi pisaa nekolku sto ja imaat prezadovolni se. E sega marfi e sto vo niedna prodavnica na liberta ja nema na zaliha nitu antracit nitu siva samo eksponatite se a realno izlozena ne mi se zema. Rekoa deka ke im stignat do kraj na septemvri im ostaviv broj da se slusneme pa koga ke stasaat da odam da si ja zemam. Imaat opcija i po kargo ama ne sakam po kargo zosto od blizok covek znam deka mnogu ne se grizat kako gi tovarat/rastovarat i seedno im e sto ima vnatre. Ne mi se brza imam vreme . No konecno resiv sto sakam.
Здраво, мислење/искуство за некоја од овие колички? https://bebehome.mk/product/maxi-cosi-leona²-essential-black/ или https://www.encimenci.com.mk/kolichka-empire-3-vo-1-dark-grey-moni-066mb4012299 или пак некоја лесна количка како на пример оваа https://www.encimenci.com.mk/kolichka-ohlala-3-gray-mist-0m-chicco-797337200 ? Немам никакво искуство, сакам количка која ќе можам сама да ја склопам и нема да ми треба помош од уште еден човек ако сакам да излезам на прошетка, но да е квалитетна и да ја собира и во помал багаж... Хелп! Секоја препорака е добредојдена!
Денес бевме да ја видиме и не ја земав. Конструкцијата е убава но материјалот ич не ми се допадна. Се откажавме од Либрото. Планираме да ја видиме во живо Quad jungle, ако и таа не ми остави впечаток тогаш останува Чико олала. Иначе Либрото до утре е на попуст, така ми рекоа.
Бидејќи беше мој предлог ,љубопитна сум зошто не ти се допаѓа материјалот? Прва количка пред 4год ни беше Мони Гала. Не знам што е разликата со оваа Мони,ама ние ја земавме за 200 евра со се транспортер. Можеби и 10 000ден да беше. Транспортерот е ок,корпата (гломазна) за лежење ок,но за седење детето се слекуваше надолу. Едвај чекав да купам летна количка. Така да ако оваа Мони е од истиот производител (бугарска) проверете го седиштето(кога корпата се трансформира за седење).
Многу беше крута, како да шушкаше дури. Чудна ми беше ептен, штитникот за сонце мислам со 2-3 отварања ќе се скинеше или искривеше( сигурно нема ама таков впечаток остава). Потајно си ја сакав Чико, може најголема причина беше тоа мама. Ти благодарам што сподели искуство Иначе ја земавме Чико олала. Поточно јас дур успивав бебе мм отишол да ја купи, ми звонеше му исклучив, сивата ја немало па ја земал таа со планети. Бев заљубена во сивата ама не му реков ништо да не го разочарам. И да, количката во споредба со зимската од Грако е играчка. Свртевме кругче вчера, бебе уживаше а мене ќе ми треба време да се навикнам на нејзе. Материјалот е преубав, тендата е со ув 50 заштита и голема што ми се допаѓа многу. Е сега корпата е премала(за мене), таа од Грако е 3 пати поголема па бев навикната да ставам свашта. @eli25 ке те означам тебе, Ano ако види ќе сподели секако(не е момент сега да ја означам), ми треба некое ташниче што е наменето за количка да ја закачам за телефон клучеви, лабело и такви ситнурии. Исто ми треба држач за чаша/шише што би одговарал на оваа количка. Дали знаеш/користиш па да ми препорачаш? И да негде гледав како закачалки што се ставаат на количка за кеси кога ќе испазарам нешто но не ми текнува кај ги гледав, дали Енци менци беше или на др место, ако знае некој нека ме просветли.
Во локо кроко сум гледала такви мали ташнички. Инаку издржлив е материјалот,тестирано е единствена маана краток е покривот.