Девојки ние се мислиме да ја земиме Bertoni Apollo set 2 in 1 што е.Дали некој ја користел и како сте задоволни?
Сум се намерачила на количка Bebe Confort Elea 2016. Дали има некоја од вас користено да ми каже искуства, добри и лоши страни?
Denes ni stigna kolickata i transporterot komplet, ne sum ja montirala kolickata seuste, go cekam mm da si dojde od rabota. Transporterot mi se vide super, sinko go proba vednas Ke vidime kako ke se pokaze kolickata, ako ja ima nekoj neka spodeli iskustvo.
Многу убава количка, ептен ми е криво што не земав и јас од таму... има другарка и кога сме шетале само си ја мерачам количката, многу лесна за возење, убави високи рачки... јас мојава ја убив од газење
Сега оваа ми мати памет . Е тек сега не сум паметна што да правам. Оваа исто на попуст е, ќе одам да ја видам.
Пак да се самоцитирам. Малечкава има скоро 6 месеци, транспортерот и е скоро мал, а не е големо бебе. Количка е полесна за возење со потпораснато бебе, сега кога седи во седиштето и од тежината е постабилна. Секако е мала и од година и пол повеќе не веруваам дека може да се користи. Зборувам за бејби макс 2 во 1, чиполино колички.
Повеќе е онака симпатична на изглед отколку што е практична. Пример, мене ми многу значеше да има држач за чаша, или пример тоа напред за детето да може да си стави грицки или шише, а она нема. Она си врши работа, посебно сега ми е ок кога малава малку потпорасна, па веќе ни е наместено седиштето на 45 степени, понатаму и скроз ќе го исправиме, и сега не треска толку. Ама ете размисли, зависи што бараш секако. Добра работа е што не е тешка и не зафаќа многу место во багаж
Нашата има за чаша и кај мајката и кај детето напред на самото "шанкче". Ама јас барав други работи што ми беа приоритет и сѐ на сѐ сум задоволна од количката. Само една мана, ми се искинаа сунѓерестите делови на рачките.
Ај стави линк да ја видам убаво. Ми се гледа дека има како кожно од страните а мене многу ми се допаѓа таков модел. https://www.facebook.com/876972512383728/photos/a.876972569050389.1073741826.876972512383728/965476156866696/?type=3 Јас оваа ја гледам, да не ја има некој случајно ?
Дали некој купил количка од кај пластичарите ? Вчера видов многу убави колички исти модели видовме низ сити мол и сл дукани ама разлика од цената е што да ви кажам ?
@bittersweet од која возраст ја замени корпата и го воведе делот за седење. Бебуш штотуку го започна 6тиот месец, не може да седи, но и е прилично досадно во корпата бидејќи нема видик. Може ли уствари делот за седење да се навали под агол како кај транспортер или релаксатор, и искуство?
Јас не сум гледала таму, но ефтина а ептен цврста убава стабилна зема другарка моја, овој модел... http://tekodoo.com/shop/kolichki/637-letna-kolichka-jungle-stil.html, Разгледај има и други на оваа страна, исто можеш да си видиш и тука https://www.facebook.com/Loco-Croco-433696006774558/photos_stream?tab=photos_albums, не се барем цените како во City mall
За корпата мислиш или општо за седиштето? Седиштето се подесува на три нивоа, за седење, навален на 45 степени мислам агол и лежечка положба. Конта во корпата го ставав до 3 месеци после во седиште седеше,навален ама тој голем беше, мадам почнав да ја седнувам од 5 месеци и таа не ја сакаше веќе корпата, што викаш сакаше да си разгледува не да гледа само во таваните.
Готово, решив да го вадам седиштето од подрум . Ќе ја наместам вреќата врз него за топло да држи, и мислам дека ќе биде таман. Време е да ја отфрлиме корпата.