Здраво, стигнавме до 7 месец па почнам ме да размислуваме за количка Би сакала да споделите искуство со квалитетно зимски колички т.е системи што вклучуваат и транспортер кој се мести на количка (и основа по можност за во кола isofix на која се место и транспортерот и седиште). Многу сакав Cossato everything bundle system но нема веќе во Македонија од кога ја затворија Маша и Медо
Здраво, доколку некоја членка ја има количката Ergobaby metro или Ergobaby metro + deluxe, замолувам за мислење, препорака?
Мене на макси ми беа некако покомпактни од џои, дбете квалитетни ама џои ми се виде погломазна а и ми се допадна лесното склопување на макси и додавање на деловите лесно без многу тегнење 3ца да се борите. И цената и беше пониска од џои (барем моделот кој ми го покажаа во енци менци) јас и по препорака на другарки и овде што видов се одлучив за максито.
Zdravo Majki mi treba pomos od vas nemozam da se odlucam vo vrska so kolicka sto bi obrale vie, se dvoumam pomegu ovie modeli. Isto taka i za krevetce dali drveno ili podvizno e podobro ♀️
I jas 90 % maxi cosi, nekako poprakticni a i cvrsti mi se vidoja plus jas poke sum za street plus a doagase so kadicka zaeno. Akcija vo bebe home ima cel mesec. Za koj model se odluci?
Snaa mi ja imasr mima xari za vnuceto kojsto e slicen model so 1 slika samo normalno poskap mn. Mene ne mi bese ubav bidejki koza pa vleto mu bese zesko mn na bebeto. Za dr modeli ne znam ama poveke bi odbrala materijal otkolku koza.
Јас за плаза+ бидејќи е комплет со транспортерот а кадичка сестра ми ќе ни земе(таа што ја гледаш ти) искрено сакав да одам макс до 25.000 за количка но многу се издвои оваа од тие што ги гледав и не освои на прв поглед.
Da i plazata e super samo mene transporterot ne me bendisa ic a dr ne mozelo da se stavi barem nas taka ni rekoja i radi to ne ja zemam. Ne znam da vidam samo dali ja ima bez transporter.
Ergobaby metro ја имам и сум презадоволна, не би ја менувала за ништо. Другата количка што ја имам не ја користам.
Ne znam iskreno modelot kako mn dlabok ne znam mi se cinese novorodence kako da ke propadne vo nwgo hahah.
Здраво. Не успеав да најдам искуство со Лионело колички, конкретно Мика модел 3 во 1. Доколку некој ја има, користи, ќе ве замолам да споделите. Фала многу
Devojki, pomos. Citav nanazad 10tina strani, ama osven nekoj iminja na kolicki, ne sfativ mnogu sto da baram vo kolickata, a izbor ima premnogu. Znam samo deka sakam 3vo1 da e, transporerot kako sediste ke go koristam, korpata za koga e malo da go setam, a ponataka sportsko sediste. Budzet max 30.000 denari, ne deka ne mozam da odvojam i povekje, ama da napolni 6 meseci i kupuvam letna asalna i so nea ke teram. I da e 10.000 bi ja kupila ako e ok, strvarno mislam ne vredi za tolku kratko vreme tolku pari da se lupaat. Baska termin mi e januar, pa zimava mnogu i nema da se vozikame po smogot vo Skopje. Od sto ve citav, sfativ deka treba - da bide lesna - trkala da ne se pumpaat zasto mnogu se dupnuvale na nasive ulici - da ne fakja mnogu prostor zaradi bagaznik - da ima amortizeri I tolku Sekoj predlog i zabeleska e dobredojden
Алуминиумски рам, тркала од полна гума. Добро е да има можност сите делови да се вртат и кон тебе и кон околината и рачката да се подесува според висината на тој што ја вози. Воглавно тоа е, останатото го диктира желбата и цената- материјали, додатоци (кабаница за дожд, УВ заштита..). За буџетот што го имаш имаш макси кози ( јас имам, презадоволна сум, препорачувам), чико, џои, фрион...
https://www.libertabebecentar.mk/kolichki/coccolle-melora-3-in-1-diamond-black Mene ovaa mi se dopadna pa mnogu. Ima i video na web, se vrti od dvete strani, lesna e, se pakuva mnogu malku mesto fakja, gumite se polni ne se pumpaat. Estetski mnogu mi se dopagja, sivata uste povekje od crnata. I transporter ima. Sto mislite?