Јас ја земав плазата, уште не сме ја пробале со бебчо ќе почекаме тоа до јануари но вака на рака е одлична, лесна за возење и со една рака, лесно се склопува, 4 полни гуми со амортизери, комотна за бебчо со убави перничиња. Мене макси општо многу ми ги фалеа другарки затоа и се одлучив за неа, само моментално нема адаптери за транспортерот но ќе стигнат до крај на месец
Јас ја имам Cybex Talos s lux. Слични се со Balios, мислам дека само делот за седење и рамката се разликуваат малку. Јас сум презадоволна. Количката е лесна за возење, буквално со една рака може да се вози. Гумите се полни, имаат амортизери и се за секаков терен. Корпата е пространа и изгледа доста удобна. Е сега за транспортер незнам каков е тој во склоп на количката. Ние го имаме Sirona z2, посебно го купувавме исто и адаптерите за да може да се вози на количка. Единствен недостаток ми е тоа што зафаќа голем простор во кола.
Оваа некој на Joie да не ја користел, Aeria 4 во 1 со транспортер и база за транспортер во кола. Приметив дека овој комплет има подобар транспортер од Maxi cosi plaza комплетот и Cybex balios S 3 во 1. Односно теанспортерот е од новите i size и позицијата се прави и полегната на истиот до 157 степени
So ova kolicka nemam iskustvo no mislam bese poskapa. Ako veke sum dobro finansiski bi kupila cybex. 3 in 1 ne toj model sto e 2 in 1.
Hello pred nekoe vreme pobarav iskustvo i predhodni komentari za kolickata Lionelo Mika 3 vo 1 no ne najdov bash, imase uste nekolku clenki sto pdrashale.... vo meguvreme ja poracav i stigna, prvicno sum mnogu zadovolna, lesno se upravuva i sklopuva (bebceto seuste ne e rodeno ne e isprobana na teren ) Se nadevam ke mu bide od korist na nekoj ova info
Имам стара користена количка Chipolino Fusion, ама задоволна сум, ми врши работа. Се расипа механизмот за склопување на делот со тркалата. Ги контактирав Chipolinо дали би можеле да ми го продадат само долниот дел, ама не го имале веќе овој модел, т.е. не го ни изработувале веќе одамна. Зборот ми е дали некоја случајно ја има оваа количка, а да не и треба? Или евентуално дали корпава и седечкиот дел од количкава можат да се прикачат на други тркала од Chipolino количка, со адаптери или слично? Сте имале ли ваква ситуација?
Прашај во андреј компани, они се официјални дистрибутери. На пријатели, за количка постара од 10 год најдоа решение
Ne ama ja gledav, vaka mn dobra bese i na izgled i se samo mi smetase sto delot kaj nozete na bebeto se si mislam ke mu smetaat vakov tip kolicki.
Види во бебе хоум имаш неколку бои од овој модел. Многу сум задоволна иако уште не се спуштени ептен минусни температури, се гледа дека ќе ни биде најискористено нешто зимава. Многу грее, морам да пазам да не ја наоблечам ќерка ми пошто жива вода се прави инаку.
Zdravo devojki dali moze sovet. 7.4.2024 mi e kraen termin i razgleduvam kolicki se dvoumam pomegu balios lux cybex so tri dela so toa shto transorterot e pomal i cybex priam so transporter koj se podesuva spusta i slicno i istiot e komoten no kolicka i transoprter odnosno dva dela. kolku bi mi bil neophodna korpata za leten period?
Јас ја имам приамот и сум презадоволна, комотна и удобна за бебе, за сметка на удобноста малку е голема за во кола и тешка, лесно се пакува и е практична. во врска со корпата ме советуваа да не ја купувам. купивме транспортер cloud z2, мислам дека за тој прашуваш. најдобро искористени пари до 6 месеци се возеше во него но малку е покрупен и склетџија и морав да го ставам седиштето. моментално е 10+ и сеуште го користиме за во кола. доколку те интересира уште нешто слободно пиши
dali prosetkite ti bea so transorterot? Dali ima nekoja steta za bebe zasto me fakja leto, bi bila povekje vreme nadvor pa da ne napravam belja so rbetot dokolku sedi povekje vreme vo transporter?
Клаудот се подесува на три нивоа, во кола мора да биде во ''згужвана" положба во која препорачуваат да седи до 2 саати. На количката може да го спуштиш во полулежечка и лежечка позиција, јас го возев цело лето во лежечка позиција на количката. Разликата е во тоа во однос на другите транспортери и во тоа што можеш да го користиш до 15 кила.
Zdravo devojki, preporaka za kvalitetna kolicka do 500/600 evra ? Razgledav mnogu no ne mozam da se odlucam.