Ние нашава не ја искористивме ич . Корпата ја користевеме до 6 7ми месец после си седеа . До годинка . Од коа се проодени не седнаа . Пешанката и двајцата . Одат без умор. Наредно ако ми треба количка ќе имам на ум да земам мала . Maxi cosi zap . Да се собира лесно , да не зафаќа место . Нашава ја дадовме на поклон
Ја најдов да ама не ме бендиса. Ме бендисаа некои други, ама сакам да ги видам, на слепо не ми се купува.
Оти во Локо Кроко не отидеш да видиш ? Помал дуќан имаат во Кисела Вода а огромен некаде во Илинден. Има избор и има колички за секој џеб.
@danichap нас Видоевски ни даде дозвола од 4,5 месеци за џампер-дубак статичен и седнување под агол од 45 степени. Ако е во ред растот и развојот кај бебушката, а ја гледам како кукла е можеш да и го навалиш седиштето во полулегната позиција ама рачунај дека ќе сака да се крева на стомачни. Друга опција ти е кенгур.
Ќе одам, чекав да ми кажат пол за да барам и боја. Иначе ќе одиме секако и до Солун и до Софија за шопинг, па ќе видиме и таму цени. Количката која другарка ја бендисала во Локо Кроко ја купија од Солун за 100 евра поефтино. Пошто многу работи имам ми останува само количка и релаксатор да купам, понатака здравје и една хранилка, ама теткиве и бабиве се местат да купат се тоа. Креветче, дубаче, кенгур, кадичка, игрална, се тоа имам.
Baraj gi na fb pod ime Bebe Centar Alf Kids, od Prilep se. Kolickata ide i posebno i so transporter. Nie komplet so transporter ja zedovme 12 949 den. So brza posta mi ja dostavija do mojot grad. Ponedelnik ja poracav, vtornikot bese kaj nas Edit: napisi na youtube Chipolino Pooky Vip i vidi ja prezentacijata za kolickata.
Ние нашиот транспортер го користевме до пред некој ден, ама толку му беше, ладно е надвор и синко не го собира со јакната, а облечи соблечи на јакната не планирав да правам, вришти пишти кога ја облакаме ни дадоа на користење седиште убаво од chicco, има 3 позиции на грбчето. А со мојата количка имаше и корпа, таа таму кога ја купував ми рече сигурно подолг период ке го собира во корпата, па уште ме исполажа луѓе ја купувале без корпа таа количка па доаѓале накнадно да бараат да купат корпа во корпата го собираше до 4 месеци имам chicco sprint, како би ја шитнала и нова да си купам, ич кеиф не ми праи
Сакаме да купиме количка на Бертони Аполо сет па некоја дали има слушнато некакви коментари за нив или можеби и имате искуство некакво?
Добри се, ги фалат Бертони Аполо. Убави бебешки работи, се' значи што треба за бебе има во Алф Кидс. Вршат испорака и до дома, ѕирни на страната ако ти притреба уште нешто.
Крем боја. Чиполино - Каролина. Убаво е што има многу нивоа за седење. Убава и лесна за ракување. Лесна за одржување. Ич не скапа. Решив да ја купам бидејќи ќе ја употребувам до 1 годинка на бебето, па кога ке почне да седи/оди стабилно ќе си купам од оние како чадорче лесни за ракување и малку место зафаќаат.
Извини, со задоцнување.... Повели линк... http://bebeconfort.mk/index.php?id_category=20&controller=category#/
Ах колку се убави овие со три тркала, ама и исто толку се скапи Не знам дали вреди да се дадат толку пари ( над 25 000 се ) за количка или не...? Искусни мамички што викате ?