Дали ќе може да ми препорачате продавници во Грција/Србија/Бугарија каде што се продаваат колички на Maxi Cosi? И дали се разликуваат цените на овој начин со моменталните во Bebe Home?
Количката од ќерка ми е сива со rose gold рам. Бива и второво да го возам во нејзе, машко е или сака да се трампа некој што е во обратна ситуација?!
Ne najdov odgovor vo grupava na prasanjevo... nie se mislime istava da ja zememe, dali nekoj do sega ima iskustvo so nea?
Ние оваа на кика бу ја имаме и сум презадоволна. Лесна е и на тежина, а уште полесна е за возење. Се собира и има рачка за влечење буквално како мало куферче да носиш
Ја знам дека Bogaboo се подобри него Cybex ама пусто изгледот на Coya ради рамките ме мами. Па сепак барам некој со искуство за Coya да сподели, дека е добра, дека нема да се зезнам.
Летни се да, се склопуваат како ранче големина. Јас предходно имав една ефтина и пошо многу патуваме, на аеродром ми ја вратија расцветана и тешко се туркаше општо и не би да прам утка пак за летна количка. Иначе во тој ранг негде ти се и на joolz aer, cybex има во крш, другиве две мислам ги нема Мк.
И јас барам летна. До сега на чико една видов од бебе центар ама гломазна некако ми изгледа. Макси Кози Лара ми се бендиса. Сајбекс не сум ги разгледала баш.
Да и јас ја гледав Лара и ми фаќа око, ама не знам колку место фаќа во багажник. Некој ако ја има нека сподели искуство. Исто и Киндеркрафт имаат добри модели.
Женски дали некој ја има количкава и како е задоволен?? Ја гледавме некако ни остави убав впечаток па се мислиме дали да ја земеме а сега е и на попуст до крај на март .. прво бебуле па и баш не сме искусни во избирање на количка, гледавме некоја да е едноставна и лесна за склопување и да не е гломазна ..
Ја гледав ЛАРА во живо ама ми се виде гломазна и тешка и тој делот доле за да ставиш нешто многу мал.
Мајки, дали некоја патувала со авион со количка? Имам макси кози, ме интересира дали ќе ја пакуваат доле со куфери или пошто е под 10кг може да се качи во горен дел. Не сакам да купувам летна , ама па не сакам ниту да ми ја искршат :/