Јас сега проверував по слики, на 5месеци сум го ставила во третиот дел од количката. Син ми кога спиеше и тогаш и сега скроз лежи и не крева нозе во вис. Но со рацете се фаќа(ше) за рачката и се креваше нанпред за да се исправи и седне. Корпата јас одамна ја откачив, го возев некои 2 месеци во транспортерот бидејќи сакаше да гледа и не беше мирен во хоризонтална позиција.
дали ги има некоја од вас овие? На попуст се, само не знам до кога, па дали сте задоволни? Стварно не знам каква количка да купам, најверојатно од Чико за поквалитетна не знам.
ај ако сакаш слика од таа, видов една на нет ми даде зелена. Стварно не знам каква да купам, за количка мислам вреди поскапо за да е квалитетна. Ама да не биде ја платам и после да не е практична.
Има зелена, црна и графитна боја (како темно сина е таа). Мене графитната ми се виде најубава, таква одбравме.
Јас имам зелена, количката е феноменална поготово кога си сама со милион работи, се затвара со една рака, тркала се вадат на копче, се пакува лесно. Е релативно погломазна, но за скопскиве ужасни улици давам најтопла препорака. Ниеднаш не се покајав , секој ден не знам колку км имам пројдено. Екстра си докупив и мрежа за комарци и кабаница за дожд. Нема мрднато од авиони, до други долги патувања. Пак ке кажам, за многу работи нема да плеснам пари за син ми зошто ќе ги надрасне или извалка, ама количката се купува за родителите пошо ние сме тие што ќе ја возиме секој ден
Мрежата од енци менци а кабаницата од бебе хоум, ама во сите продавници имаш, со стандардна големина се и фаќаат на сите колички универзално
оваа така? баш ќе одам да ја видам на лице место. Убаво ми изгледа и зеленава, а може и графитна како @LadyR. Многу се мислам дали ваква или од Чико, сепак треба да ги видам во живо.
Фала ти многу. Чим се стандардна големина, супер е. Појма немам ни што ни како може/треба да се докупи. Ама форумов помага ептен.
Na chico imaat poveke modeli i poeftini so 7-8000 denari nekade pisete im imaat strana i na fb i na insta ispratete im koj model na chiko go sakate ke vi pisat cena
Мојот обожаваше да седи во спортското. Јас не го легнував скроз, освен кога спиеше. Не го држев ни скроз исправен, некоја средина наоѓавме и уживаше да си гледа, најмирен ми седеше така. Полека ќе се навикнете, имај си доверба во ортопедот, знае што ти кажува
Фала мајка, ја пробавме вчера. Ново дете, уживаше, седеше мирен ние кафе. Го наместив убаво ама каишите ми се олабавуваат изгледа не ги местам ко што треба, оние долните околу половинче
Не можеш многу да го стегнеш, сепак е малецок. Не се плаши, секако нема да падне ниту да се повреди, сосема е безбедна количката. Уживајте