Леле ова со корпава доле ме потсети кога првиот имаше годинка и само доле сакаше да се вози... наместо ранче доле во корпа јас возев дете а ранчето и ако испазарев нешто, во количка Луѓе ми се смееја , мислам стварно смешно изгледаше од страна, гледаш вп колица ќеси, торби, мајка вози а дете нема, па на разминување гледаш дека и дете имало ама доле, хахахахаха.
Да си ја земеш таа што ти ја подаруваат, а на лето таман ќе ти потпорасне детето ќе му земеш летна поасолна и ќе се изнавозите. Размислувај практично, ако количката е добро сочувана, не е важно што се возеле две деца. Јас мојата ја подарив и по ќерка ми, во неа се возеа уште две дечиња.
Уште ја немам видено дали е добро сочувана па и да видам дали ќе ми ја дадат со сите додатоци, ама во меѓувреме си гледам за секој случај.. фала ти
Odlicno.....razgledajte ubavo ako taa Sto vi ja podaruvaat e vo dobra sostojba odnosno trkala da se ok I da se zatvara Kako treba togas koristete
Да, бебетто е 3 во 1. Пред 4 години е купена само да видам во каква состојба е. И мислам дека тркалата се на пумпање
Од 0м е, си има и прекривка за во зима, и реално доста стабилна е. Напред делот за нозе е цврста пластика, не е гума тенка како лента како на др колички.
Јас прво ги гледам во тркалата сакам силиконски, овие пластичните мислам бргу ќе отидат. Од др и не се толку разбирам. е сега сакав и рачката да може да се врти напред назад ама изгледа нема многу од тие или се поскапи
Pisav i pred nekolku nedeli, moe mislenje seuste isto za kolicka vredi da se dadat malku poveke pari da se zemi asalna. Maz mi padna po skali so bebe vo korpa od maxi cosi pa za sreka na bebe niss ne mu e. Iako sekoj spored svojot dzeb ama sepak jas poveke bi dala za kolicka. Ne gledaj da e ubava na izgled edna majka mi rece fancy da izgledam jas kako majka spored mene ne razmisluvaj taka tuku da e cvrsta. Bebe 5 meseci a 9 kila mi e i 72 dolgo pa golema kolicka arno sto zemavme. E sega za vleto malku baraj polesen materijal osven ako ne kupis i letna.
Искусни мајки, каков тип на транспортер е подобар и дали воопшто има разлика меѓу овие два типа на потпирачи околу главчето?
Kade gi ima ovie modeli? Ne se ogranicuvam a cena do kaj 8000 barem da nee preskapo ,imam super kolicka kombinirana no da trgneme nekade na pat zafaca prostor u kola...