NEMA najdobra kolicka,site imaat prednosti I mani.Gledajte visina na kolickata,sklopuvanje I Dali ke vi ja sobere vo gepek.Navlakite da se vadat za perenje I da ne teska pogotovo ako imate skali....
Еве на ова мислев. Вака нозете преку не е воопшто згодно. За помало бебе не е проблем секако. Таа на Chicco ја имаат блиски, задоволни се. Само што е пониска. Рачката се подесува, ама целокупно е ниска количка.
Zenski, moze li sovet, kolicka 3 vo 1 (transporter, korpa za lezenje do 6 meseci, korpa za sedenje) ili 2 vo 1 (transporter, korpa za lezenje sto isto se pravi korpa za sedenje)?
И кој бренд да гледаме? Дали е подобро едно позади друго, или едно до друго? За едно до друго нема тротоари кај нас, некој со искуство? Јас за близнаци како што видов кај нас во МК нема воопшто избор
Другарка земаа од Солун лд Orchestra. Ама не за близнаци, обична али пак имаа попусти и доста ефтино ја земаа.
Ама јас знам за едно дете, според мене anex, да има таква за две не сее мислам ама нема, сега барам за близнаци. Ако не најдам квалитет како anex ќе си купам уште една и ќе ги буткам на две страни Проблемот е што сега почнав за близнаци да разгледувам и некако многу е помал изборот, а кај нас не ни има. Гледам за близнаци некако се подобри една до друга количките што се, не едно позади друго дете, ама ќе треба некој тука да ми каже со искуство, јас сега почнувам со истражување
Ја гледавме оваа количка, изгледа солидно, само единствено ми беше тешка за носење. Дали имате некоја друга препорака за до таа цена?
Иста ваква, ама во две други продавници гледаме и како лесно се склопуваше милина. Особено делот кога е ставен спортскиот дел, со една рака го склопив и прелесна беше. Гледавме во Хело бебе и една нова Фризи. А да. И цената беше пола од ова.
И ние ја гледавме количкава, сега е на убав попуст во Енци Менци, Тополино и Чарли. Ние се мислиме дали сивата или оваа крем нијанса. Мене не ми делуваше тешка, само некако повисока количка замислував, ама сите што ги гледав се претежно оваа висина.
Точно дека е пократок, но се зависи од потребите. Син ми има 1 годинка, и сеуште може удобно да се вози во седиштето. Но, ние имаме и друга летна количка која искрено многу повеќе ја користам сега. Овие 3 во 1 со корпа/седиште, транспортер се најкористени, според мене секако, првите месеци. Корпата супер ја искористивме кога беше малечок, транспортерот ни е во 2рата кола и уште може во него. А за седење, кога одиме на шетање сега, летната ни е најкористена.
Дали некој продава количка Maxi Cosi ??? Ми треба само конструкцијата доколку е возможно ако не цела количка....
Ние денес ја земавме оваа количка од продавницата во Тетово генцбебе, многу ме бендиса што цената и е топ, 3 во 1 е, лесна е за склопување и маневрирање, плус може да се склопи заедно со се седиште, не мора да се вади. Седиштето се спушта на 45 и 90 степени, а корпата не е ептен гломазна. Се надевам ќе ја сака бебо. И креветче земавме од тука само од скопското hello baby, ова што е на попуст 14000 со душек и постелнина. Денес непланиран шопинг на крупни работи ама така е најслатко.
Леле мила па вие сте се опремиле Убавиниии!! Со здравје да си ги користете кога ќе дојде малиот принц
Moze li da pratis link ili slika od kolickata? jas posledno koga barav mi rekoa deka veke nemaat i deka nema da imaat