Во Orchestra, ова беше летото, некои 650 евра беше, рачинај ти враќаат tax free, така да уште поефтина. Сега не знам колку е.
@Fenix05 мила истата количка ја имаме, кажи ми да душечето доле ставаш некое чаршавче? Или тетра? За корпата ова.
Да да тетра или чаршавче. А @mariz ми кажа дека нарачала навлаки за душечето па тоа е уште попаметно точно ќе одговара
Од Babybi по мерка и после инцидент со каки пропуштени, обавезно ставам и под чаршавчето и парче исечено подлога непропустлива (од оние за 1 употреба).
Ако можеш да купиш од странство bugaboo donkey лесна и исплатлива инвестиција. Со една рака се вози две бебиња не ја ни осеќаш.
https://www.bugaboo.com/de-de/kinde...erwagen-mit-sitz-und-liegewanne-PM004736.html Искрено незнам јас ја земав во Германија тука и живеам.
До кој месец ги користевте корпите? Има ли финти за користење нешто што треба да знам? На пример, да се направи единечна па да се собере за во багажник? На прва е лесна многу, ама од искуство со користење нешто да споделите додека да ја навикнеме
Некој дали има сретнато летна количка (поточно да е само количка со седиште што може да се спушти за спиење, да не е 2во1 или 3во1) , а седиштето да може да се постави во двата правци ?
Мојте се 5м уштр ги коистиме. Оние за седење кога ќе почнат да седат ќе ги користиме. Инаку да се собира како единачна малку е погломазна од обична количка . Али полесна од неа за близнаци нема.