1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. Hygge-girl

Hygge-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2023
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    4.366
    Јас во живо гледав во Крш (најуслужливи беа продавачките во Diamond Mall, ама има и во City Mall и East Gate), Bebehome (City Mall) и BebeCenter (East Gate Mall, ама имаат продавница и близу City Mall). Ако можеш да отидеш до Солун или Софија, имаат поголем избор и некои колички се поефтини (јас за Cybex баш приметив) + може да си земеш и tax freе.

На Лалина, Noemi и Elliana им се допаѓа ова.
  2. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.135
    Допаѓања:
    8.227
    Во bebehome ја има Maxi Cosi Fame, во Крш Cybex Priam. И двете ги немам видено во верзија за близнаци да ги имаат, ама можеш да прашаш.

На Лалина и Elliana им се допаѓа ова.
  3. Elliana

Elliana Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2024
    Пораки:
    850
    Допаѓања:
    1.206
    Да, баш гледав во Софија дека се поефтини, ама нема шанси веќе да се оди никаде :)
    Ќе проверам во Крш, мислам и некако највеќе избор имаат, иако за близначиња се’ е сведено на минимум и има најмалку избор општо :?:

4. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.135
    Допаѓања:
    8.227
    И јас гледав Солун и Софија ама за гаранцијата/евентуална поправка ми беше на мисла како би било. Инаку Cybex во Солун се поефтини за 100тина/200 евра плус такс фри околу 8/9%.

На Elliana и Hygge-girl им се допаѓа ова.
  5. Hygge-girl

Hygge-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2023
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    4.366
    Истото и јас си го мислев за гаранцијата, од една страна си викав поголем пазар може и повеќе делови имаат на лагер, па побрзо би средиле, ама да ќе треба до таму да се оди…Од друга страна вака што се распрашував по другарки, ниедна до сега немала потреба да ја носи количката на поправка, ама па и секогаш постојат исклучоци :D. Незнам што е паметно. Јас Fame-от не ја најдов во Солун, изгледа уште не е донесена кај нив, така што ми ја олесни мислата од кај е најпаметно да се зима. А иначе кај нас ич не се флексибилни во однос на бои за Cybex количките, јас кога бев да гледам за Priam-от некои чудни бои или шари за мој вкус имаше само, во сите продавници на Крш проверив исто и во BebeCenter…Прашав дали може да се нарача друга боја, ми рекоа па не баш со следната нарачка, што не ни знаат кога ќе им биде освен ако не е ептен скоро, ако донесат па да ни чуваат добро, ако не, тоа е…За разлика од Солун што прашував во Mothercare и во Kiddo, ги имаат речиси сите колички ви сите бои во магацин, недела-две би се чекало да ја донесат во продавницата, доколку ја нема.

На Elliana му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.135
    Допаѓања:
    8.227
    Priam almond beige мислам беше нијанса во Солун ја гледав ептен ми фати око, ама две блиски имаа оштетувања со количките и им завршија работа кај нас во салоните, па подучена од тоа решив од овде да си барам. Ќе си плаќаме поскапо така ни е судено :doh:

На Hygge-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Hygge-girl

Hygge-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2023
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    4.366
    Даа и мене таа боја ептен ми имаше фатено око, пре елегантно и стои! Ајде па кога ќе се решиш или опремиш, пиши за што си одлучила. Која и да ја одбереш, и двете колички се предобри, нема да згрешиш!

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mother of 2boys

Mother of 2boys Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2022
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    996
    Каква количка имаш, јас имам транспортер нов е, многу малку користен chicho best friend

На nikja му/ѝ се допаѓа ова.
  9. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.528
    Допаѓања:
    2.516

10. Лалина

Лалина Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2024
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    664
    За жааал нема од maxi cosi опција за близнаци, а од cybex ЕДНА ЕДИНСТВЕНА опција ја има Cybex Gazelle што ја има кај нас во КРШ достапна, толку е изборот :(

На Elliana му/ѝ се допаѓа ова.
  11. praski4e

praski4e Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    859
    Допаѓања:
    902
    Здраво иако сеуште не сум за оваа група дај боже за брзо да бидам на сите ви посакувам лесна и убава бременост.
    Јас за сестра ми се спремаме и со неа учествувам во подготовки за бебица и знам дека зема убав транспортер во Џевахир Мол во Кит го маркетот има и текстил и нешто за бебиња и го земаа околу 2000 денари а убав е транспортер како што се и по другиве дуќани.

На Лалина му/ѝ се допаѓа ова.
  12. skokotlivka83

skokotlivka83 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2020
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    281
    Здраво.
    Го прочитав вашето мислење во врака со количка. И јас сум со тој план . Треба некаде почеток на март да се породам па на мисла ми е дали да купувам летна количка или зимска па послд летна. Какво Ви е искустбото со количката?

13. MomOf2Boys

MomOf2Boys Нов член

Се зачлени на:
    29 септември 2024
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Здраво, дали некој го има само спортскиот дел за продавање од количката Kunert Rotax? Ако го имате, ќе може слика и цена да ми испратите. Благодарам.

Прикачени фајлови:

• IMG_0311.jpeg
      IMG_0311.jpeg
      Големина на фајлот:
      306,2 KB
      Прегледи:
      25
  14. Olja788

Olja788 Активен член

Се зачлени на:
    26 април 2023
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здраво, дали некој ја има free on bloom 4in 1. Многу ми праи ќеиф, не можам да најдам критики

15. Lady Maria

Lady Maria Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2020
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    645
    Жени дали можете мислење да ми кажите или предлог каква да земам количка или пак best friend 3 in 1 пд енци менци ама таа пак е сега 25.000 Messenger_creation_313698FE-7CC8-466A-87A2-94A5BE66C099.jpeg Messenger_creation_313698FE-7CC8-466A-87A2-94A5BE66C099.jpeg

16. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.396
    Допаѓања:
    16.680
    Ај види си и во Хелобебе. Од таму земавме ние, презадоволна сум. Душата и ја извадивме и по дома и за надвор.

17. Lady Maria

Lady Maria Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2020
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    645
    Само Скопје имаат дуќан така ?

18. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.396
    Допаѓања:
    16.680
    Мислам некој кажа дека се истите од Генц Тетово.

На Lady Maria му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Лалина

Лалина Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2024
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    664
    Крш имаат попуст :)

Прикачени фајлови:

20. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Што мислите за оваа количка? Претпоставувам е на некој Black Friday попуст и мислам дека ги содржи тие три дела што треба да ги има една количка за разлика од другите што ги гледав од Maxi Cosi каде што се купуваат посебно.

Секако добредојдени се и предлози за една идна неодлучна мајка. :D

https://bebehome.mk/product/maxi-cosi-zelia-s-trio-dark-gray-3-во-1/