1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.224
    Допаѓања:
    76.218
    Мене многу убава количка ми е оваа, само тука викаа дека тоа кај нозете знае да смета кога ќе подпораснат... Инаку често е на акција оваа :)

На Sanniii му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Ја имаш истата? :)
    Ако е често на попуст, па и да не избрзувам. Ама некако колку што повеќе читам и гледам толку понеодлучна сум. Во моја околина сите што ги прашав не си ги препорачуваат нивните избори на колички. :D

Воедно и дали вреди да се инвестира во добра количка и која е таа разумна цена која е океј да се даде за истата?

3. Autumn Love

Autumn Love Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2020
    Пораки:
    1.902
    Допаѓања:
    5.202
    Не знам зошто е пишана 3 во 1, мислам дека корпата се трансформира во седиште. Ако е така, рачунај дека нема да ти одговара за поголемо дете бидејќи металниот оквир што го гледаш е воедно и потпора за нозете. Што значи кај поголемо дете ќе му висат нозете и тоа металното ќе му смета од позади.

Мој совет ти е ако не најдеш до посакувана цена и критериуми 3 во 1 систем да си земеш посебно транспортер посебно количка, транспортер е седиште за во кола.

4. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.224
    Допаѓања:
    76.218
    Зошто сите си наоѓаме по некоја мана во количките, затоа. Едно ако чини, друго не чини и така :D Јас ја немам оваа, јас Cangaroo macan имам, ама и на таа мана и најдов :rofl: Многу ми е криво мене Joie што не си купив. Тие види ги, тие ептен ги фалат и не се пожалил никој до сега :D

5. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.135
    Допаѓања:
    8.227
    На бебехоум производите и се стално на "акција" секој месец различна боја пример, не мораш да брзаш. Отиди погледни ја во живо убаво растреси ја да видиш како ќе се понаша. И на оваа и на плаза мене не ми се допадна тоа што корпата како не скрос фиксирана им е се клатеше. Ама за количка мора одење на лице место и детална анализа :D

Инаку многу марки имаат сетови со 3 дела и поисплатливи се одколку посебно да докупуваш транспортер.

6. causevsku777

causevsku777 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    12
    Здраво мајки, сакам да ве прашам како сте задоволни од Cybex количките? И од која марка на колички сте најмногу задоволни?

7. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    4.504
    Допаѓања:
    23.735
    Јас имам Анекс и летна количка Joolz, презадоволна од двете.

На Лалина му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Лалина

Лалина Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2024
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    664
    Анекс и по мене е најдобра :)

9. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.756
    Допаѓања:
    23.954
    Ние ја имаме Cybex Balios S lux 3 во 1.
    Презадоволна сум засега. Да треба сега да купувам, пак истата би ја одбрала.
    Уште малку ќе го надраснеме целосно транспортерот, па планирам и Cybex Sirona седиште во кола да земеме.
    Priam не знам дали би земала, гледав многу видеа, а и една српска инфлуенсерка имаше објавено дека кожата кај рачката се лупи. Башка мене металниот дел не ми се допаѓа долу на таа.

10. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    449
  11. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.878
    Допаѓања:
    33.327
    Јас ги имам видено во живо многу пати.
    Јас сум ниска, а овие колички се многу гломазни. Корпата е огромна, буквално како креветче. Е сега, ако ти одговара тоа супер, не се лоши вака. Гледам кај нас во околината ги возат, ама дефинитивно не се за мене.
    Рачунај бебе во корпа ќе спие максимум 3-4 месеци, после ќе сака да станува, да гледа, да се врти. И така ќе ти стои волкава гломазна корпа дека ептен малку време ќе ја користиш.

На Baby warrior му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    449
    И јас сум 160цм :D значи ќе ме покрие, ќе одам да ги видам и во живо баш ако има некој искуство околу тркала квалитет итн нека пише. Искрено корпиве ми се преубави за до 6месеци али после па не се користат ич имаш право … од искуство со породени мајки подобро 2во 1 да земеме со транспортер само?

13. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.878
    Допаѓања:
    33.327
    Ни до 6 месеци нема да ја користиш корпата. Е сега тоа сигурно зависи од бебе до бебе дали ќе лежи или слично, ама тешко дека на 5-6 месеци ќе сака бебе само да лежи во корпа.

Јас се одлучив за таква количка 2во1 што е со транспортер баш од либерта, се прави и корпа и седиште и ми е многу подобра опција, па ќе видеме како ќе се покаже со бебуш. :)

14. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    4.504
    Допаѓања:
    23.735
    Ако е пролетно/летно бебе, ја не би земала со корпа искрено хаха со две деца ни едното не сакаше да лежи во корпа. После 3-4 месец бебе освен да спие, не верувам дека ќе лежи во корпа

На Autumn Love и Baby warrior им се допаѓа ова.
  15. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    449
    Исто од бебето или друг бренд?

16. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    449
    Значи во транспортер само од почеток? Или директ во количката ама најлегнато ниво?

17. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.878
    Допаѓања:
    33.327
  18. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    449
    Преубава, го читав брендов баш го фалеа а не ми е познат ич околу нас деугаркиве други возат, претежно maxi cosi и cybex. Отидов до крш да ја видам убаво cybex balios ама дали продавачката дека беше ултра неуслужлива некако не ми остави впечаток дека е нешто посебно за толку многу пари… можда грешам сма материјалот некако шознам

На QweenSM му/ѝ се допаѓа ова.
  19. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.878
    Допаѓања:
    33.327
    Ако си од Скопје таму не е многу возена количката, ама тука кај мене во околина многу ја имаат, буквално секоја втора мајка ја гледам со истата. :D
    Добив многу пофалби па се одлучив за нејзе. Па здравје ќе видеме како ќе се покажи со бебка, едвај чекам. :inlove:

20. Feniksgirl

Feniksgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    4.204
    Допаѓања:
    7.234
    Одлична е cybex balios, и јас имав лошо искуство со продавачките, кога гледав, а се мислев помеѓу нејзе и maxi cosi plaza. На крај за максито се одлучивме. Сеа за сеа задоволна, ќе видиме понатака.

На flower55555 и Baby warrior им се допаѓа ова.