Ако некоја планира периодов да шетне до Солун во kiddo имаат 15% попуст на Cybex. Плус tax free. Само што моментално немаат бои на лагер, се нарачува и стигаат за 30 дена. Во Мк од бои само црна и сива најдов јас. Bebehome.gr. немаат попусти периодов.
Маж ми е 192, ја сум 160 кога ја пробувавме плазата и мене ми се виде доста височка ама на маж ми па баш топ му стоеше за двајцата исто решение нема да најдеме имам време уште да мислам и ќе тркнам во февруари до солун секако па ќе одлучам што ќе земеме
Се спушта рачката повисоко/пониско. Ние дека сме високи и двајцата, баш ми одговара. Имаш време, разгледај си. Новиот модел на макси коси го имаш сеа на намаление, многу е добар. Мака ми е тогаш што не беше донесен, па и да беше вака на намаление, секако ќе го купев тој.
Ние во преднарачка ја земавме Фејм најновата на макси, без да ја видиме Количката е авион, не мрда, бебе обожава да се вози во неа. Ако е на попуст ви ја препорачувам на сите. Предобра е, јас сум ниска и за мене е одлична
Ау сега гледам сите 4дела се вкупно со попуст 49.500 што е супер цена, ама на сајтот на бебе хоме нема достапност на ниедна боја, кремастата и црната би биле опции што ми се свиѓаат
Јави се прашај, количката е преубава. Сите што имаме макси кози жалиме што ја немало кога сме купиле хаха. Плус ваква цена....
Ѕирни видеа на youtube ќе се воодушевиш, преубава е. Транспортерот на ортопед ни го пофалија дека е еден од најдобрите што го виделе за разлика од cybex и останатите. Јас бев залетана за cybex на почетокот пред да ја извадат фејм. Кога ни кажаа дека ќе ја донесат кај нас без мислење ја порачавме и воопшто не згрешивме
Која боја ја земавте? Денес ќе ѕвонам да видам дали ги има во живо да ја пробаме, изгледавме ноќеска се што постои на tik tok и youtube
Некој се возбудил хахха. И ти како мене, ја во 20та толку се залетав за Плазата, што беше лето 500 степени и го натерав маж ми да идеме демек да ја видиме па он коа ја виде, бетер од мене се заљуби и одма ја купивме хахах. Иначе преубава е Фаме, штета што ја немаше и јас таа ќе ја земев. Ама презадоволна и од Плазата сум, не се каам.
https://www.encimenci.com.mk/kolichka-trio-bellagio-amber-glow-kory-plus-i-s-0m-chicco-871365033 https://www.encimenci.com.mk/kolichka-trio-best-friend-pro-black-re-lux-0m-chicco-798665633 https://bebehome.mk/product/maxi-cosi-fame-twilic-green/ Мене овие три ми се фаворити. Не сме ги виделе сеуште во живо, здравје викендов или од понеделник.
Во енци менци беа преуслужливи и ја гледавме trio best friend, а оваа новава bellagio е преубавина ја видов на излог пред некој ден ама не сум ја видела од блиску… се прашувам само за боиве светли… толку убаво ми изгледаат ама да не се напраат лом со користење размислувам дека барем 3ипол-4 години ќе се возиме па да не изгледаат прљаво цело време
Даа. Затоа кремавата ми е последна опција од овие Сивата не ми се допаѓа на изглед. Бојата многу менува
Нели? Ептен … некако и како материјалот да е поинаков. На пример кај fame на видеа и слики најубава ми оди комбинацијата крем со кафено ама па стално замислував црна класична количка дека ќе имам и сега се мислам
Црната ја немаат. Само зелена и сива. Попустот е до крај на месец, прашав веќе Мене зелената ми фати око, со кафени рачки И попустот на trio best friend е до крај на месецов, така да имаме една недела за конечна одлука