Ista ama ti imas crvena na pocetokot bev opsednata so drugi kolicki od sto ne ja sakav, ne setav mnogu radi toa sto ja gazev i navednata se setav... :/ mora da go ubedam mm da ja prodademe ili neka stoi kje ja poklonime na nekoj, za naredni deca nova sakam, nema cel zivot da se macam so ovaa
Не бе, истата ја имаме... сивко кафеавка... со сивата чанта... Да видиш тука какви возат... со амортизација на тркалата, големи тркала... абе не се осеќаш дека туркаш нешто... а јас со мојава кланкај се...
хахаха јас ке купам нова па што сака нека биде имам во план уште две деца, не планирам да се кланкам и со нив
ЈАС СЕ ОДЛУЧИВ ЗА ОВАА КОЛИЧКА, ДАЛИ НЕКОЈ Е ИМА ? ? ? http://www.encimenci.com.mk/proizvod.asp?id=066G61002&kat=4&sn2=27
fala snezana znaci otprika 250e......pa ne se bas ni eftini......a tie poeftinite sigurno se nikakvi vo kvaliteto.....najmalce treba barem 3 godini da gi vozime.......mene mi rekoja deka ke mi kupat.....ama mu stemni na cenata toga vidoja ....tie misled deka 6000/7000 kostaat
@DEBELUSKA ај види во локо кроко на фб или ако ептен поефтинко сакате отвори пазар3, на старо се наоѓа а не се оштетени да речеш.
Дали во корпата може да спие бебето на почеток? Има некоја искуство такво? Вработените во продавницата ми рекоа дека можело но ајде да прашам и тука.
јас го оставав да спие негде до 2-3месец..дома ми беше количката и преку ден го оставав во корпата во дневната зошто навечер го легнував во креветче. После се запролети , ја изнесов надвор количката и кога ќе заспиеше надвор го оставав да си спие. Негде до 4-5месец секако.после тоа транспортерот го ставив на количка зошто му беше досадно само да лежи ,сакаше господинот да си гледа околу него
Zdravo, pogledaj vo bebe supermarket vednas do univerzalna. Nie tamu zemavme transporter i kolicka na promocija za 8600 den.
Епа добро, тоа ми е битно. Дека патуваме натака навака и да не влечкам монтажно корпата ќе ми послужи барем првите месеци. А во транспортерот не треба многу да седи нели?
Па да... Додека сме надвор... Значи 1-2часа,па дома.. Па пак ќе излезиме.. Дома не го ставав да седи во транспортер..
мајки ми треба ваква летна количка-ептен лесна чадор систем без положба на седиштето.помош? каде да најдам ?