Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. FarfallaBlu

FarfallaBlu Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2020
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    133
    баш за овој проблем ви пишав пред два месеци кога го седнав бебе во фејм. Пишав директ и во макси кози и во бебехоум бев да им покажам колку всушност не е мислено на ушињата. Од бебе хоум ме препратија повторно да пишам во макси кози, а макси кози ме имаат ставено на игнор. Кај нас не може да се извадат навлаките воопшто сошиени се, а не може да се врзе без каишите напред. Катастрофа, морам да го возам клемпав во ушите…. Комплетна утка им е седиштево.

На Feniksgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    6.237
    Допаѓања:
    10.261
    Јас успеав некако да и ги наместам, не се страшни веќе. Ама да имаш право, многу лошо се изработени и воопшто не е мислено на ушињата.

3. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.567
    Допаѓања:
    9.215
    Кај мене единствено сега помага најдоле каишките, и она на најиправено седната. Само така не се клемпави.
    Многу глупо некако на количкава. А и хранилка, релаксатор, седиште во кола - се' ми е од нив и никаде не се такви каишките. А за да биде врзана, мора целосно или не бива. |(

4. Feniksgirl

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    6.237
    Допаѓања:
    10.261
    Како најдоле? Може да ми покажеш?

5. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.567
    Допаѓања:
    9.215
    Не сум дома сега да сликнам, на работа сум. На сликава ги обележав, тие горе-доле се мрдаат. Не е плаза моделов, ама оваа слика ја најдов кај што се познаваат каишките поубаво.
    61SMgI2mfqL._AC_UL600_SR600,600_.jpg

На Feniksgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Feniksgirl

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    6.237
    Допаѓања:
    10.261
    Ќе пробам, да видам и така како стојат. Ако не ќе барам слика хахаха, фала најмногу.:inlove:

На LadyR му/ѝ се допаѓа ова.