Имам Јои сигнатур, слична е со версатракс. Престабилна количка, транспортерот исто. Нема да згрешиш. Внукава е сега 12кг, истата ја имаат сестрами, не е мрдната. Ќе истераат уште едно дете со неа. И мене тоа ми е целта. Баш тоа, јатрвами имаше чико 3во 1 27000 била полесна вака така, пак не се малку пари, за второто количката распад система, па бара делови да не купува пак нова. Јас ја купив во белград со поврат ддв, имаш и во солун разгледај ако е разлика со нашиве тука.
Zdravo iskreno voopsto ne ja iskoristivme ne sakase da se vozi vo kolicka ni kako bebe, nitu sega kako pogolema. Do 2 meseca nekoj period samo i tolku . Otkako napravi 1godinka vo trickl e i nema gajle toj ni se spusta za spienje. Vo kolicka samo prespivase koga bevme izlezeni nekade. Inaku e teska i nekako mene mi bese teska za dodeka ja otvoram i namestam za sobiranje okej bese , ako ja kacuvas po skali sekoj den kako jas ne ti ja preporacuvam. Eftina e i dobar kvalitet.
Здраво, Кажете ми каде да најдам розева количка 2во1, 3во1, сеедно, само да не е летна, но да е РОЗЕВА Секако и цената да не и е претерана, до 20000 максимум можам да одвојам. Мислев со леснотија ќе најдам розева, но не било така...Локо Кроко немаат, Либерта им ја нема веќе Киндеркрафт во понуда, Бебехоум, Бебе центар, тоа се прегледав на нет... Дали по другите градови, не во Скопје ќе најдам полесно?
Колку што гледам онлајн сите модели на Чиполино имаат розова количка во колекцијата. Делумно или целосно Пример Да прашаш Андреј компани, Алф Кидс или Тополино дали може да ти донесат?
Знам, најдов многу розеви колички на нет, од Кикка Бу, од Киндеркрафт, Фрееон (нема на залиха). Ама кај нас по продавнициве не ги носат, не знам што е причината. Баш ќе прашам дали би се нафатиле да ми донесат, се надевам дека еден барем ќе ми излезе во пресрет...
Освен другиве набројани, за Чиполино можеш да прашаш и во Hello Baby, имаа многу голем избор на нивни колички.
Завршив работа Локо Кроко ќе ми донесат. Лотус-М беа за 5 минути поспори со одговор, инаку и тие ми излегоа во пресрет.
Ајде идеи. Ни се скина заштитниот дел на летната количка на рачката. Има некаде резерви ? Да излепам со изолир трака? Или друг тип на лепак? Како сунѓер е материјалот. Kikka boo libro е моделот.
Здраво девојки, имате мислење или рецензија за Chicco Bellagio? Гледам дека е на попуст во ЕнциМенци сега https://www.encimenci.com.mk/kolich...r-rock-kory-i-s-essential-0m-chicco-871364032
Јас имам порачано кожни едни, но не сум ги користела. Ќе ти ги подарам Баш како за твојава количка се, на два дела со патент. Пиши ми лп, ќе ги пратам слика.
Здраво, дали ја испробавте количката? Ми треба искуство, се мислиме и ние да ја земеме за на одмор ќе ни треба највеќе
Да даа, ехее. Еден викенд не сме седнати дома, само одиме некаде и цело време сме со ова количка. Бевме и на одмор со нејзе. Каде и да одиме со кола, само оваа количка ја користеме. Нема гајле количката, многу е добра и цврста, и препрактична.
Зошто? Не ја возите ич? Јас уште ја користам. Јас од дома кога идам некаде пешки, Плазата ја користам. Еднаш или два пати во ден излегувам секако на прошетка. Летната ми е во кола и таа е за на пат кога одиме.
Предлог за летна количка?? Гледав сега во енци менци на Chicco Urbin.. на попуст е далу некој ја има да каже искѕство
Не, се префрливме скроз на летнава. Маж ми жив пресреќен дека немаме лифт во зграда на секое во кола ја чувавме и тешка е, а летнава 6кг е тешка, секафе ја собира. Ја спакува и ја однесовме кај мајка ми.
Оххх. Е богами тешка е за без лифт. Кај нас нема спуст на приземје, јас со лифт до гаража и од таму излегувам.