1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.497
    Имам Јои сигнатур, слична е со версатракс. Престабилна количка, транспортерот исто. Нема да згрешиш. Внукава е сега 12кг, истата ја имаат сестрами, не е мрдната. Ќе истераат уште едно дете со неа. И мене тоа ми е целта. Баш тоа, јатрвами имаше чико 3во 1 27000 била полесна вака така, пак не се малку пари, за второто количката распад система, па бара делови да не купува пак нова.
    Јас ја купив во белград со поврат ддв, имаш и во солун разгледај ако е разлика со нашиве тука.

Прикачени фајлови:

2. Alex*

Alex* Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2020
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    619
    Zdravo iskreno voopsto ne ja iskoristivme ne sakase da se vozi vo kolicka ni kako bebe, nitu sega kako pogolema. Do 2 meseca nekoj period samo i tolku .
    Otkako napravi 1godinka vo trickl e i nema gajle toj ni se spusta za spienje.
    Vo kolicka samo prespivase koga bevme izlezeni nekade.
    Inaku e teska i nekako mene mi bese teska za dodeka ja otvoram i namestam za sobiranje okej bese , ako ja kacuvas po skali sekoj den kako jas ne ti ja preporacuvam.
    Eftina e i dobar kvalitet.