Zdravo. Se dvoumam pomegu dvete kolicki. Vazno mi e da ja mozam so edna raka da ja upravuvam i na neramnini da e stabilna... Blagodaram
Јас ја имам првата, оваа е повеќе за на рамно, многу е лесна и тркалата се мали па не е баш за нерамни терени. Предност е што е 4кг, ама пример мене ме нервира што не се вадат подлогите саглам да ги испереш. Со една рака можеш да ја управуваш ама пак зависи од теренот.
Гледам на страната на bebehome maxi cosy plaza plus е намалена за 40%. Некој да ја има да сподели искуство
Јас ја имам. Презадоволна, маста и ја извадивме. Сега моментално летма користам, дека немаме лифт и полесна е, ама на зима пак си ја вадам.
Од кога може да се користи летна количка? Строго од 6 месеци? Гледам има и летни што се спуштаат и за спиење и под 45 агол, дали тие може за помало бебе? Малата ќе ми биде полни 5 месеци на одмор па се мислам дали можам со летна покомпактна да купам сега има попусти. Многу е цврста малава, самостојно држи глава од 2 месеци, на 3 педијатар ни рече можеме да ја возиме на 45 па дури и 60 со каишки. Од која летна сте задоволни?
И ние ќе одиме на одмор со 4ипол месеци па си купивме летна количка што се спушта скроз рамно за лежење, тие се 0+. Земавме Silver Cross Care ама уште немаме искуство да поделиме.
Предобра е, лесно се склопува… Ја гледав тука на акција https://ananas.mk/proizvod/chicco-kolicka-trio-bellagio-amber-glow-kory-plus-i-s-0m/3806736 Одлична, прелесна за склопување
Јас ја имам втората демек како летна. Лесна е за лесна, стабилна доволно но имај на ум колку полесна толку и понестабилна, тоа е мое мислење. Деф не е за по камења да одиш. Лично мислам има подобри летни колички, оваа пример не се исправа скроз седиштето па детето е некако улегнато многу. Јас не би ја купила пак.
Ако се спушта скроз седиштето зошто да не. Мислам на 5 месеци дури и можеше под некој агол да е. Јас би одела со летна или тоа седиштето од 6+ што е.
Ве молам дали некој има искуство со количкава? https://www.encimenci.com.mk/kolichka-finiti-3-vo-1-maple-joie-41107001
Екстра е јас ја имам, нема да згрешиш. Сестрами ја има исто, скоро две години не е мрдната како нова е. Транспортот ми го даде, имам и држач за во кола за него се монтира и одличен е. Ни боја има сменето сега јас го користам. Јас ја купив само количката 25 000, сега сите три се 29. Држачот за кола може посебно да го купите на истиот пасуваат и седишта за кола понатака од јои. Ваков комплет ја купија сестрами.
Здраво, сакам да прашам дали некоја од вас би можела да ми препорача доколку сте задоволни од некои кои вршат хемиско чистење на детска количка во Скопје