Здраво, Дали некоја има искуство со оваа количка за близнаци? Гледам пишува дека е и за новороденчиња, ама сепак би сакала да слушнам од кој месец вие ја имате користено?
Zdravo. Bi sakala da ve prasam bidejki sum vo edna golema zabluda so zimska i letna kolicka Mi treba kolicka za 7 mesecno bebence (ispravena, za sedenje). Dali takva kolicka ima zimska i letna i ako ima vo sto e razlikata? Nie vo kolickata sto ja kupivme imase transporter, korpa i pretpostavuvam deka ovaa sto sega ja koristime e letna kolicka. Kupivme zimska vrekja za kolickata, no ako ima zimska kolicka, mozebi bi kupile i takva.
Ние ја купивме Кикка Бу Мадрид, има како прекривка, како навлака што се навлекува и на рамната корпа и на таа што ќе ја користи за седење.
Тоа што го имаш ти се вика зимска количка. Таквите системи колички со повеќе делови, се обично позаштитени при ветер и ладно време. Летна количка се уствари лесните колички кои што не се толку затворени како другите. Еве ти пример за летна.
Летна количка е со еден дел само за седење, на некои се спушта за спиење, значи погодна е откако детето ќе седи. Летните колички се лесни, компактни, често се користат за патување. Доста од летните колички се со помали тркала и поради полесната конструкција немаат таква амортизација како големата регуларна количка т.н. зимска.
Здраво, дали може некој да сподели мислење за количките на Freeon, ги гледав zack, opty се прелесни, додека alegra и joy се поубави но потешки… или може некој предлог за друга количка која би била 3во1.