Што значи тоа без положба на седиштето? Јас имам на Free on количка слична на оваа, ептен е лесна и сегде ја собира, а гледам уште се продава: https://m.facebook.com/876972512383...456396054./1003177329763245/?type=3&source=42 Тука изгледа е најевтина, ние ја плативме 2600 во Анжи.
Zdravo mamicki. Nova sum na forumov, probav kolku mozev da ve procitam, no nigde ne procitav za Arrow kolickata na Cangaroo, odi zaedno vo komplet so transporter. Moze nekoj da mi spodeli mislenje?! Ja ima nekoj ovaa kolicka da mi spodeli iskustva?!
Во Loco Croco ја видов пред некој ден. Ја има некоја од вас? Многу ми изгледаше практична, со транспортер посебно, со 3-4 положби на седење и ефтина (околу 10 000)
http://www.encimenci.com.mk/proizvod.asp?id=066H302701&kat=4&sn2=27 на линков може да прочиташ подетално за се што те интересира.. Инаку и јас имам од Cangaroo, само мојата е Angie
Denes ja vidov kolickava i se mislam sto da pravam. Vaka ubava e, na Chipolino 2 vo 1. Bez transporter. Sto mislite?
Da ubava e. Drugarka moja ja ima ama generalno ne e zadovolna. Vika deka i e glomazna(ne im ja sobira vo kola,sepak zavisi od gepekot neli),macna za kaci spusti po ulici,teska za manevriranje....
Ја видов и јас оваа, многу е интересна а и цената и е пристапна. Ако не најдам нешто што повеќе ќе ми се допадне ќе ја земам оваа веројатно. Да не ја има некој случајно да сподели искуство?
Ти благодарам Simonka93 на одговорот, јас ги знаев спецификациите, но ме интересираше искуството на некоја мамичка што веќе ја има таа количка Јас сепак излезе денес да ја купам Stefanie od Cangaroo бидејќи премногу ми се допаѓаше, а успеав да ја купам со попуст Иначе и Angie количката е прекрасна и со здравје да си ја возите
Дали некој има искуство со количката ELEA Bebe Confort? Многу ми се допадна, ама па доста е и скапа, плус транспортер посебно се купува? Се мислам дали да инвестирам или да земам некоја со Трио опција, ja гледам на Chippolino Etru и таа ми се допаѓа.
Mojot prv izbor. Za vlakno ke ja kupev. Ako si se zapnala pocekaj, na bebe saem vo mart garant ke ja dadat na popust. Za nova godina davaa dobar popust, ama sepak na kraj zemav druga. ABC cobra si zemav.
Zdravo vo Boris Trajkovski nemaat nikakva najava za bebe saem vo mart, dali slucajno ke se odrzuva na neka druga lokacija ovaa godina, imas li info?
Oд кoјa кoличкa сте пoзaдoвoлни Chicco Trio Sprint или Maxi Cosi Lolla 3? Зa и/или прoтив двaтa мoдели