Zdravo devojki, vo plan sum da kupuvam kolicka za bebe vo tekot na nedelava ili slednata nedela za da gi iskoristam popustite koi sega gi ima za Black Friday. Bidejki prv pat ke bidam majka, realno nemam iskustvo za toa shto se mi treba i zatoa gi gledam 3 vo 1 modelite. Dali imate iskustvo so nekoja od kolickite shto gi ima dostapni kaj nas? Dali vredi da se kupi poskapa primer Maxi Cosi Oxford+ modelot ili Cybex Balios S Lux ili ne? Kaj ovie dve mi se dopagja toa shto odat zaedno so transporter-sedishte za vo kola, pa vo prvata godina toa nema da moram da kupuvam dopolnitelno… Isto taka iskustva i so sedishta za vo kola, od koe ste zadovolni i e najdobro spored vas?
Zdravo devojki, vo plan sum da kupuvam kolicka za bebe vo tekot na nedelava ili slednata nedela za da gi iskoristam popustite koi sega gi ima za Black Friday. Bidejki prv pat ke bidam majka, realno nemam iskustvo za toa shto se mi treba i zatoa gi gledam 3 vo 1 modelite. Dali imate iskustvo so nekoja od kolickite shto gi ima dostapni kaj nas? Dali vredi da se kupi poskapa primer Maxi Cosi Oxford+ modelot ili Cybex Balios S Lux ili ne? Kaj ovie dve mi se dopagja toa shto odat zaedno so transporter-sedishte za vo kola, pa vo prvata godina toa nema da moram da kupuvam dopolnitelno… Isto taka iskustva i so sedishta za vo kola, od koe ste zadovolni i e najdobro spored vas?
Јас ја имам Cybex Balios S Lux и сум презадоволна. Корпата не ја искористив лично многу, а пред еден месец почнавме да го користиме третиот (спортски) дел, бебе ужива. Транспортерот ни е Cloud T и се прави и скроз легнат (кога се користи на количка), а исто така може да се користи и подолго за во кола, ние сме скоро 7 месеци и на ќерка ми и е убаво во него не и е тесно. Најискористен дел ми е зошто до скоро во него си ја возев и надвор на прошетки. Како за голема количка лесно се вози, лесно се склопува и има убава вожња. Голем дел за оставање торби и сл. Според мене, ако си во можност, земај.
Fala na odgovorot! Iskreno, maz mi poveke ja bendis Cybex Balios bas poradi transporterot, ama gledavme deka Cloud T ima mnogu podobri performansi od Cloud G sedisteto, a bas prasuvavme dali moze so T da go zememe, i ni rekoa samo so Cloud G idelo vo paket sega. Vie oddelno gi kupuvavte delovite? Mislam deka nema nekoja golema razlika pomegju Cloud G i Cloud T, ama sepak Cloud T bil proglasen za najdobra opcija za transporter sedishte vo predhodnive godini....dali imate nesto povekje istrazeno za toa ili slucajno se pogodi Cloud T da zemete? https://krs.mk/product/balios-s-lux-blk-cot-s-lux-cloud-g-plus-adapteri/
Ние ја купивме од Baby Center кај Сити мол што е и таму не одеа така во пакет стрикно како во Крш на пример… туку они ни го споија на лице место “комплетот” и ни испадна слична цена (а имаше и некој попуст тогаш па не можам точно да споредам ама тука негде беа со комплетот од Крш). Нас во продавницата ни ги покажаа сите транспортери па овој си го одбравме зошто беше со најдобри карактеристики. Сите останати делови беа исти како во Крш
Balios S Lux оди со G соодветно и базата G ќе ви треба ако не е во пакетот, кај нас не беше пред година ипол. После тоа на истата база иде Sirona G. Не знам кои перформанси ги гледал сопругот ама јас сум презадоволна од транспортерот до 7ми месец го користевме, од 7 седиштето Sirona. Транспортерот има инсерт за новороденче што се вади. Корпата ја користев до 5 месеци, сега спортскиот дел, комплетно се се вади и пере. Јас сум презадоволна за овие 9ипол месеци користење пак би ја купила.
Искуство со оваа количка? https://bebehome.mk/product/maxi-cosi-zelia3-essential-blackcabriofix-essential-black/
Здраво девојки. Ве молам предложете ми количка која не е прескапа, а да е практична и квалитетна. Гледам сега има многу со попусти, и не можам да одлучам. Фала ви
Zdravo, dali nekoj prodava adapteri za transporteri za Sybex Gazelle S? Potrebni mi se dva bidejki ja koristam za bliznaci
Дали може да ми препорачате летна количка од која сте задоволни? Да е лесна и лесно склоплива за транспорт. Се мислев за Ергобејби метро 3 или Јоле..