@Feniksgirl Колку што разбрав само адаптерите се нешто што треба плус? И тие се користат за да може транспортерот да биде на количката? Така?
@Feniksgirl @1001Ana1001 Ви благодарам И дали вашите се плаза+ или друг модел од нивниот бренд? Мене според цена и изглед највеќе плаза ми одг.
Продавам 3 во 1 количка Roan Bass Soft Користена е многу малку. Ако има заинтересирани контактирајте ме ќе ви пратам слики. https://topolino.mk/product/kolicka-trio-bass-grey-dots-roan/
Decki spodelete iskustvo za edna od ovie 3 kolicki kako ste zadovolni se mislam za edna od ovie letni kolicki ama mi treba iskustvo koja e najprakticna poednostavna sto nema previse mesto da zafaka a da mi brka rabota za so bebkava . Chico urbino, Kikka Boo eden ili kinderkraft trig3?
Дали некој ја има Joolz aer 2? Вака на нет ја фалат и сега е на попуст. Моментално ја имам Maxi Cosi Oxford и ми е тешка количката посебно кога треба да се склопи и да се стави во кола.. едвај ја собира. Плус доаѓа пролет и ќе сакаме да шетаме https://www.babycenter.mk/joolz-kolicka-aer2-zelena-1256795.html
Dali moze nekoj da spodeli iskustvo so topolino? imam next2me krevetce od kaj niv zemeno ama sve sto im e na zaliha e vo red , se javiv pred 4/5dena od magacin da mi povlecat letna kolicka i nekako sve kako neodgovorni mi se taka mi deluvaat kako da me baftaat. Denes ,pa ne denes, utre ke ni stigne i slicno ako moze da napisete kakvo iskustvo ste imale vie so niv so naracki sto se odnesuva?
Кај нив во продавница, ок сум поминувала, ама периодот кога требаше да купиме седиште за во кола, и кај нив го имаше тоа што ни се допадна, искрено ужас услуга, отидовме таму, им фалеше дел и тоа мн битен, они не ни приметиле, маж ми примети и ги праша, па демек ќе барале по магацин, ниту ни се јавија ниту се обидоа да го најдат делот за да го продадат седиштето, како не заинтересирани, па си го купивме од др место.
Ние имавме количка земено од таму, платено и требеше да ни ја достават. Па можеби две недели ги немаше, на телефон кога и да се јавевме аха да да, ајде звонете пак покасно и така цело време. Потоа им пишав на инстаграм, брзо ми вратија и ни стигна количката. Изгледа во продавница не се замараат или имаат гужва. Пробај пиши им на инста
Дали некој има летна количка Jungle Cood да ми сподели искуство? Гледам дека овде е популарна Jungle Quad, ама мене првава ми е посимпатична. Исто и за Chicco Urbino (тука ме предомислува малата тенда).
Никако ако има мала тенда, јас така се зафркнав не ја помислив тендата ич, после купував од дм од тие стреите ама не е тоа тоа. Тендата на големата количка ми оди до доле значи за спиење е топ, летово не толку ама лани лето се намачив со тоа што сонцето обавезно го печеше по нозе.
Tuku sto ja zemavme denes siva urbino na popust e mislam 5.790 od topolino ja docekav posle 5/6 dena dur stigne kaj niv vo dukjan. Isto se mislev megju cood na junngle i chicco urbino preubava mi bese cood ama ne znam zosto na kraj si presekov za chicco vaka iskreno ubavo deluva lesno , streata mislam deka i na chicovo deka ne e nesto predolga .. Pa ke vidiime letovo kako ke bide
Со здравје да ја користите и многу убави прошетки да имате со количката . Мене Cood ме влече повеќе ради прозорчето позади и стреата, иако мислам дека таа на Chicco е поквалитетна не знам зошто имам таква предрасуда . Ќе одам да ги видам на лице место како и да е.
И јас дојдов да прашам за препорака за летна количка? Бебка ќе биде 1 год летото здравје, па ќе ми треба да купам. Од која сте задоволни?