Дали некој ја има количката од FREEON JOY 3vo1 користено и како сте задоволни дали е лесна и практична исто тала ме интересира истито и за количката од CHIPOLINO Marabella 3vo1 ? Овие се моделите
Јас ја имам, презадоволна сум, многу е лесна, удобна и една од малкуте што се спушта речиси на 180 степени за спиење. Влегува во димензии за рачен багаж, си има торбичка. Стреата исто многу се спушта што ја прави идеална за лето. Има и 10години гаранција со регистрација на нивниот сајт. Се се вади и пере. За летна количка има добра амортизација, што мене ми беше многу битно. Да не зборам колку воопшто не зафаќа место во кола, бидејќи ние за патување ја користиме најмногу.
Дали некој што ја има чико Бест Френд, ви се дешава малите тркала да закочуваат кога се пуштени на ротација ? Последно време ептен ми закочува едното тркало дури не можам воопшто да ја мрднам количката дека ако запнам ке се скрши. Не знам што може да е...
Супер Баш и највеќе за тоа ми беше во кола да ја собира и лесна за возење да е, плус на 5ти кат живееме и често знае лифтот да се заглавува, вака ќе можам количката во една рака во другата малиот. Ќе ја спакувам другата количка и веќе да не ја гледам. Си ја порачав пред една недела и одвај чекам да ми стигне и да си ја возиме
Мајки што користите за пресува кожа на бебето? Знам дека е индивидуално но што на вашето бебе му помогнало?
https://zegin.com.mk/mk/bioderma-at...e-za-chuvstvitelna-suva-i-atopichna-kozha-1-l https://zegin.com.mk/mk/bioderma-at...na-potencijalno-atopichna-i-suva-kozha-200-ml
Биодерма. Еуцерин не му одговараше. Со атопичен дерматит е, чиста му е кожата стакло откако почнавме со Биодерма.
Ќерка ми има нормална ама јас имам сува кожа на нозе па и крадам од лосионот за тело на уриаж, преубав, кожата премека и хидрирана
Ние немаме пресува кожа. Користеме маслото за туширање на Биодерма и балсамот. Одлични се, секоја препорака. Кожата му е стакло.
@Noemi @Niliya07 Од каде ја купивте? Ја видов на зимување една мајка ја имаше, па не знам дали поубава летна количка да имам видено .
Здраво на сите, потребна ни е летна количка и ни е многу важно да има долга стреа, просторен багажник и лесно склопување. Се утепавме од гледање со маж ми и никако да се одлучиме. Ве молам кој имате искуство со следниве колички: - Joie Muze LX - Joie Tourist - Jungle Quad Ако имате препораки до 8000 ден. благодарам однапред!
Ја зедов од babycentar, ја има таму изложено можеш и да си ја испробаш. Мене најтешко ми беше за боја да се одлучам сите се убави Ја немаше на залиха бојата ама ми ја порачаа и плус бампер си зедов. https://www.babycenter.mk/search?q=Joolz количка aer 2
Мислев да не е некаде поевтина, ама само поскапа ја најдов во mothercare Грција . Маслинестата ја сакам јас, ама ајде ќе видиме . Со здравје да си ја користите.
Од Babycenter е и мојата, кај нас друг не ја носи, а од страна не ми се земаше заради гаранцијата. Ја немаа кремавата инаку таа ми беше најубава па земавме Sage боја. Препрезадоволна сум јас иако до последно се предомислував за летна/travel количка сепак уште долго нема да може да пешачи ќе се изморува.
Да, ги земав овие денес по препорака на педијатарот, ќе видиме. Мислев Мустела да земам но ме премисли. Дај боже да и одговараат... фала ви. Пс нз зошто тука сум пишала.
Може ли да ми каже некој која е разликата помеѓу maxi cosi plaza+ i maxi cosi oxford? Како повеќе читам се двоумам секој ден со различно мислење
Ако не си била во живо оди погледни ги види во кој дуќан ги имаат двете на залиха, за мене не вредеа за цената, на плаза корпата и се клати многу. Општо за количка битно е да ја видиш во живо, да ја повозиш, подигнеш, протресеш, да пробаш како се склопува, вака на нет е тешко да донесеш одлука.