@US.ER.1 Јас ја имам Плаза плус, навистина се клати корпата ама јас па мислев дека така треба како амортизација . Иначе рачката се мести на три нивоа, мене ми е најзгодно на највисокото ниво 167цм сум. Корпата скоро ич не ја искористивме, ама затоа спортскиот дел е преискористен. За мене е убава количка, лесна и лесно се склопува.
Прсни со WD-40 спрејот за подмачкување што е, сигурно во кола го имате. Мене ми се случуваше на Maxi Cosi истото, ми рекоа вака да пробам и заврши работа
Доста членки имаат пишано дека одзема многу простор? И дека е тешка? Јас одамна ја гледам Плаза + и никако да се решам а времето мине..
Нас цел багаж од колата ни го зафаќа, а за тешка воопшто не е и тоа ми е предност мене. Јас имам 50кг и ја кревам без проблем со си бебе во неа по скали. Не е лесна како летна нормално, ама ниту очекувам од зимска количка да е толку лесна. Ако имаш можност оди да ја пробаш во Бебе Хоме во Сити Мол многу убаво ми објаснија.
И јас имам проблем со тркалата задни, зедов joie muze lx и кога ја возам на груб асфалт се слуша звук како лагери да тропаат, ептен крш звукз како пластична количка да возам. Се мислам да не е од тоа металното што е во тркалата ... Не знам некогаш не се слуша некогаш ептен. Инаку количката е топ многу лесна иако во срце ми беше joie litetrax ама оваа многу ефтина ја начекав.
Da imavme predtoa 3 vo 1 i vo sporedba so nejze iskreno super e prelesna e kako da ne vozite kolicka 6kg mislam deka tezi i vaka za ppgolemko bebe nad 6meseci super e bidejki sedi ubavo ispraveno i si gleda sve.
Ние баш затоа не ја зедовме Урбино, прекратка стреа има, па си најдовме на FreeOn со екстра продолжена стреа.