Da iskreno toa i e mana ama u opcija mi bea ili cood na jungle ili urbino a i dvete bea so kratka strea, ke moram da si naracam od temu dodatok koga ke nana bebus da ne i odi sonce
Dali nekoj od vas znae kade mozam da kupam set za novorodence na chicco (spikozni, kapce, rakavicki itn) ? Bidejki dobiv na poklon za mekici preubavi se pa sakam sega i jas da poklonam da kupam takov set, barav vo baby centar nemaa a stranata na enci menci ne im raboti nemozam da proveram dali tamu mozebi drzat takvi raboti..
Здраво девојки Ми треба помош околу избор на количка, па би ми значеле ваши искуства. Се двоумам меѓу две колички со слична цена (околу 50.000 ден), па ако некоја ги има користено или споредувано, би сакала мислење, која е подобар избор и зошто? 1. Chicco Bellagio 2 trio https://encimenci.mk/product/kolich...-satin-recline-i-s-40-85-sm-chicco-871834523/ 2. Cybex Balios S Lux trio https://encimenci.mk/product/kolich...ize-plus-moon-black-b-fram-cybex-52400117195/ Фала однапред
Имам прашање до мајките што имаат летни бебиња. Се мислам да купам 3 во 1, уште разгледувам брендови, предлози добредојдени. Но, прашањето ми е, дали во корпата нема да му биде премногу жешко на бебето? Еве пред мене членката за сајбекс прашала, ја гледам корпава о си викам дан не е премногу затворена. Не знам ни логика дал ми има прашањево.
Ние ја имаме CYBEX Gold EOS Lux и вака многу слична ми изгледа на таа што ја гледаш.. презадоволна сум, нема да згрешиш ако купиш Cybex
@FlirtBerry золвата да не ти е оваа)))))) @JBGj скроз извини што те цитирам, не е со лоша намера. Малку да се насмееме во недела.
Нема да му биде жешко, а ти ако сакаш можеш и целосно да го извадиш горниот дел и да ставиш мрежа. Ама пак капакот штити од сонце денски, плус ако спие го спушташ и спречуваш директна светлина.
Кога биравме количка за ќерка ми баш искочи Bellagio ја промовираа белата и се заљубив во дизајнот прекрасна количка. Едино ме премисли дека бела/крем за одржување ќе ја направевме хаос сигурно а другите бои не ми правеа мерак на око и ја отфрливме како опција иако продавачката од енци менци ми викаше дека материјалот е таков што не се прља се чисти со влажна. Cybex имаат две другарки задоволни се од перформанси мене на лик ми се некако просечни освен највисоката опција со металнс конструкција. На крај за компромис на убавина и функција одбрав анекс ако имаш шанса ѕирни ги во Солун прекрасни едиции имаат во однос на дизајн - ја убиваме од возење како прв ден е убава и функционална и цврста.
Здраво. Сакам да ми препорачате количка летна, што е лесна, убава, практична и да не зафаќа место во кола како од големите Имам 3во1 но ми е голема за во кола.
Nie vo najtesen krug gi imavme: - Jungle Quad - Jungle Cood - KikkaBoo Eden - KikkaBoo Alexa - Joie LX Muze - Joie Tourist - FreeOn Tao - MoMi Andrea - Freeon Lux Premium (ovaa ja kupivme na kraj)
https://encimenci.mk/product/kolichka-glee-joking-beige-chicco-870687700/ Мој предлог е оваа на Чико, една година возена и по калдрма и угорнини и не знам што се не виде, количката е како нова. Плус како ја имам товарано..одлична за цената.
Презадоволни! Тао ја порачавме прва, ја отпакувавме дома, го провозивме детето по стан и ич не ни се допадна искрено по повеќе критериуму. Ја спакувавме и ја вративме и ја зедовме Лукс Премиум. Единствена забелешка, не е добра за нерамни терени, повише е за рамни тротоари и градска вожња.