Zdravo, kako ste zadovolnii od joie kolcika 3 in 1? Ili da mi predlozite nekoja kolicka od koja sto ste zadovolni? I dali da bide 3 in 1 ili?
update: najdov vo hello baby karsi jumbo 900 denari lorelli e cadorceto malku e pomalo ne e bas golemo no ako nekoj bara da znae od kade zemav univerzalno e se steluva na sekoja kolicka
Zdravo devojki dali nekoja ima iskustvo so kolicka coccole serry i kako ste zadovolni. Falaaa https://ananas.mk/proizvod/coccolle-kolicka-serry-travel-sistem-3-in-1-light-taupe/4188868
Амаиа од локо кроко.... многу е лесна количката и за возење и за преместување транспортер и корпа...од членка тука на форумов ми ја препорача и ја земав топ е. Корпата се прави после и седиште, следува и транспортер. Сакав многу поскапа количка да купам во живо кога ја видов тежеше премногу и не беше практична и се одлучив за оваа, среќа не згрешив
Од солун ја земавме / kiddo.gr многу поисплатливо ќе ти искочи - данокот е доста кога ќе си повратиш / прекрасен бренд се јас на сите ги фалам и дизајн и убавина и функционалност - исто и хранилката оzy anex 3во 1 ако се мислиш и за неа понатака - препорака ептен
Здраво. Не знам дали е за тука прашањето ама дали можам да ја користам летната корпа во кроз легната положба за 3м бебе? Многу и е топло во зимската.
Лесна е, јас сум носела бебе во една рака и количка во друга. Плус не зафаќа многу место во кола. Додуша ние само транспортерот и спортскиот дел ги искористивме, корпата воопшто не ја отворивме, па не знам со неа колку место би зафаќала. Многу се лесни за местење деловите, само ставаш и си кликнува, и на двете страни можеш да ги вртиш. Рачката не се врти напред назад. Со неа бевме до Св. Наум горе до манастирот, бебе не се разбуди по тоа камењата. Мене ми е супер погодена. Читав многу и овде каква да земам, се изгубив и си реков ќе одам и ќе пробувам, оваа ми легна ептен. Best friend ја фалеа овде, мене ми беше тешка и погломазна од seety.
За тие што имаат cybex balios s lux. Транспортерот нели е премногу тесен? Се вадат ли некои дотаоци од него? Вака не верувам дека би се возеле до 6 м.
Ја имаме ние, лесна е , лесно се отвора и затвор, баш е малечка кога е затворена. Се спушта во лежечка положба, тендата не е голема и не е исто удобна како спортската количка. А за членката за Балиос, да и јас истиот впечаток го имав дека е мал макар да ние воопшто не го користевме освен во кола до кај 4м и потоа си купив седиште. Ама на Маxi Cosi ја има другарка, транспортерот е многу поголем на пример.