Zdravo, kako ste zadovolnii od joie kolcika 3 in 1? Ili da mi predlozite nekoja kolicka od koja sto ste zadovolni? I dali da bide 3 in 1 ili?
update: najdov vo hello baby karsi jumbo 900 denari lorelli e cadorceto malku e pomalo ne e bas golemo no ako nekoj bara da znae od kade zemav univerzalno e se steluva na sekoja kolicka
Zdravo devojki dali nekoja ima iskustvo so kolicka coccole serry i kako ste zadovolni. Falaaa https://ananas.mk/proizvod/coccolle-kolicka-serry-travel-sistem-3-in-1-light-taupe/4188868
Амаиа од локо кроко.... многу е лесна количката и за возење и за преместување транспортер и корпа...од членка тука на форумов ми ја препорача и ја земав топ е. Корпата се прави после и седиште, следува и транспортер. Сакав многу поскапа количка да купам во живо кога ја видов тежеше премногу и не беше практична и се одлучив за оваа, среќа не згрешив
Од солун ја земавме / kiddo.gr многу поисплатливо ќе ти искочи - данокот е доста кога ќе си повратиш / прекрасен бренд се јас на сите ги фалам и дизајн и убавина и функционалност - исто и хранилката оzy anex 3во 1 ако се мислиш и за неа понатака - препорака ептен
Здраво. Не знам дали е за тука прашањето ама дали можам да ја користам летната корпа во кроз легната положба за 3м бебе? Многу и е топло во зимската.