Може не се почнува со планови за колички на почеток на второ тромесечие, ама јас уште во втори месец си ги разгледував, особено зашто мене ќе ми треба за близнаци. Пред да дознаам колку бебиња се, јас гледав и за тројки, четворки дури и петорки, тоа беа ептен јаки машини Сакам од оние колички што се едно покрај друго, поубави се ама понепрактични, многу се широки и не знам како би се влегувало преку врата. Оние едно зад друго се попрактични ама понеубави, бидејќи бебето во втората количка ти е посокриено и не можеш да си го гледаш додека ги возиш Отсекогаш сум сакала јас и маж ми да си избереме количка и сами да си ја платиме, бидејќи јас можеби ќе изберам некоја поскапа и не можам да наметнувам на некого толку скапо.
Абеја ние си ја избравме количката и и рековме на мајка ми колку чини, дали воопшто може да си дозволи таа сума, рече не е проблем, но и напоменавме дека ако има проблем нека каже колку може да си дозволи ние ќе си доплатиме. Можеби не требаше така, требаше да ја прашаме прво колку може да си дозволи, ама бидна веќе. Нормално дека вие ќе си ја одберете, па колку време веќе ги чекате овие бебиња, вие сте се мачеле, така да ваше право да си одбирате. Оној што ќе се одлучи да ви купи количка прашајте го колку може да даде па вие додајте вишокот. Инаку од овие едно позади друго видов некни во Струмица задното беше подигнато малце и се гледаше убаво, побарај таква. И не се сеќирај, не е рано, таман си
Абе јас знам дека на крај ќе испадне друг да ја купи и ако се занесеме во пребирањето, може да биде и од Германија ама поентата ми беше дека не сум таква да наметнувам на некој толку скапо, ма да има кој да си се понуди и за тоа. Ама здравје Боже само нека оди се како што треба, за количка најмал проблем.
Еве ме мене пак, сепак се одлучивме за 3 во 1, модел на грако. http://www.bebehome.mk/graco-evo-chili Е сега малку ми се измешаа математикиве со оваа фрее он што ја збори @AngelOfArh , ја гледав и претходно а и цената и е многу прифатлива и малку како да се предомислувам а веќе ја резервиравме гракото
Ќутете и бидете среќни додека има кој да се понуди да купи било што....Било да е креветче, количка и се останато...... Многу значи... посебно од финансиска гледна точка.... Јас и мм кога ни се роди првото дете се сами купувавме , никој за ништо не се понуди, сите си се правеа наудрени.... И бидејки нашето дете беше прво во целата фамилија, немаше ни од кој да позајмиме нешто барем..... Ама ако си велам , господ е голем.... Поздравче , имајте убав ден и со лесно на сите
По мое, многу шах-мат е кога друг ќе се понуди да ја купи количката. Од култура ќе викаш ок е, а знаеш дека кога сама би купувала би купила друга. Да речеш колку планирате дајте ни, ние ќе доплатиме за тоа што го одбравме, па некако е навреда. Но, имајки го предвид фактот што обично оваа понуда за поклон ја нудат најблиските, решение ќе се најде. @Abeja најпрво честито и лесна бременост. Ќе треба да се “бориш“ со две бебиња, не дозволувај и со количката да се бориш. Таа ќе ти биде прва помошничка. Јас пред 14 год. кога изборот беше 15 модели во цел град ја одбрав од око најубавата. Абе руски тенк ) Раце ме болат кога ќе ми текне. 3 пати мерете еднаш сечете.
И во Ѓорче во Бебе Хоум Теко ја има, 15 500 е. Јас таму ја нарачав. До Среда здравје ќе ја земеме заедно со подлога за повивање и уште некоја ситница.
devojkii zdravo Ama slatki maki bile ova so kupuvanje I odbiranje za bebe Mnogu mi se dopadna kolickava.. Dali nekoja ja imat? iskustva? dali ste ja videl niz prodavnicive??
ja ima vo loko croco, ve ti link https://www.facebook.com/4336960067...3696006774558/803847109759444/?type=3&theater
@mariz I jas tamu ja gledav, sakav da spodedeli nekoja ako ja ima, iskustvo nekoe, kako izgleda vo zivo..
Oooof mislev deka si ja gledala na stranska strana, pa da ne sme ja videle kaj nas tuka mene sekoja kolicka mi e poubava od onaa skapanicana moja chicco, bev cador sistem kupuvav jas od loco croco i bas ovaa do skalite dole desno odma bese, ubava e mnogu, no neka spodeli iskustvo nekoja mamicka. Inaku ubavi trkala ima, sigurno e lesna za vozenje, samo mesto vo kola kje ti treba, toa gledaj
@mariz Znacit ti fati oko, ubava e? Ajde ke pocekame uste nekoj komentar Inace I jas gledav vo Chicco, niedna ne mi fati oko, sto znam,od iskustvo so taa 3vo1 Sprint ili kako I da e, za vnuk mi ja imavme abe Ic ne mi praj merak.. ovaa ubava na oko mi e,uste feminkive da ja ispofalat i odma ja kupuvam
Ние ја имаме оваа количка и сега за сега сум задоволна, многу е лесна и лесно се склопува, транспортерот не го купивме имавме друг позајмен што ни стои во кола, ама за почеток ви е супер корпата, ем му е удобно на бебко комотно си спие, а и дека е зимско бебе можев убаво да го замотам во кебе кога шетаме. Сега видов дека веќе сте си купиле, многу е убава, со здравје да си ја служите. Ајде може моево мислење на друга мајка ке и помогне
@AngelOfArh so zdravje da si ja koristite! So ubavo bebcho da go ischekate najprvo ♡ ♡ Ubava vecer! Preubava e!
И ние ја бендисавмее оваа комплет триделна мене вака фина ми се виде.има некој попуст од 22.000 или 23.000 за сите три дела. Ако има некој ваква нека каже искуства или некаде ако е поефтина ова е во бебехоум во сити мол
Мамички дали некоја од вас има искуство со оваа количка, lorelli apollo 2016 2/1 ја видов во бебе центар alf kids во Прилеп, цената и е и повеќе од пристапна 8500, а и многу ми се допадна лесна е исто така се собира на еден клик, во цената се вклучени зимски прекривки за транспортерот и количката како и торбица ми недостига уште позитивно искуство на некоја мамичка па да се одлучам да ја земам.