Има ли некој искуство со Freeon spring Или позитивно искуство со сл. летна количка за бебе 9м. која би била лесна за спуштање по скали и згодна за возење.
@SelinaKyle ти ја имаше? инаку free on се ептен цврсти колички, јас имам друга од free on и мене ми е супер! Огромна разлика со онаа другана моја Chicco
А дa, јa имaм и мнooгу ми се дoпaѓa. Леснa е мнoгу, лесннo се склoпувa/рaсклoпувa, мене ми е мнoгу дoбрa.
Dani nashata e FreeOn, prezadovolna vaka bez bebe, ke vidime zdravje za mesec dena. Po forumi i grupi mnogu gi falat.
Nekoj da mi kaze iskustvo ili nesto poveke za Graco mirage travel plus system, mi izgleda mn lesna za dvizenje I krevanje, no rackata e samo na edna strana ne se mesti od napred da moze da si go gledas bebeto.
Да, да, кога ќе дојдеш ќе те однесам до продавницава, во Сити Мол е доста поскапа, нашата количка е 5000ден поскапа во Молот @danichap
Истата сакавме да ја купиме, меѓутоа оваа комбинација на бои ја немаше,не само во Ск,туку, воопшто во Мкд. Чисто инфо Инаку е стар модел,речиси 2-3 години,така што...
Мoјата сестра имаат ваква ама вooпштo не се задoвoлни, тешка е за вoзење, кoлцата не се вртат убавo, тешка е за пoскали,,,
Ја имаше и во BabyBlu исто во сити мол и поефтина беше од бебехоум, макар што тогаш јас кога ја гледав во бебехоум беше 27 000, а во BabyBlu околу 21 000. Исто така на Liberta страната на фејсбук мислам дека ја имав сретнато количкава во 3 во 1 варијанта за околу 18 000 или 19 000 (ја има продавницава во Неготино и Кавадарци, ама вршат и достава мислам низ Македонија - https://www.facebook.com/LibertaBebe/?fref=ts).
https://www.facebook.com/LibertaBeb...6212176846108/716556008478387/?type=3&theater Еве ја сликата каде што сум ја видела ценава на количката, ама не знам дали сеуште ја имаат во 3 во 1 варијанта и дали е оваа цена, бидејќи гледам сликава е од октомври 2015 ставена
фала ти за инфо, јас дефинитивно се одлучив за грако ево, ја има и во 2 во 1 варијанта без корпа, па не сум умна како да правам, разликата е 2000 или 3000 денари, не се некои пари, ама па.. шо знам?
@bella24 од мое искуство корпата и не мора да ја имаш, моето беше летно дете и топло беше во корпа да го ставам, но затоа пак транспортерот од прв ден до полни 8 месеци маста му ја извадивме, најискористен дел од количката. За 2000-3000 можеш да купиш релаксатор или нешто сл. Инаку секоја количка откако ќе ја купите и користите ќе и најдете позитивни и негативни страни. Она што примерив е дека огромен плус е количката да има големи тркала (поголема удовност за бебето, полесно возење за мама) и уште подобро амортизери. Трансортерот must have според мене. Можност да се вадат за перење сите текстилни делови од количката. Една рачка, наместо две е попрактична и 4 тркала, наместо 3. Овие стандарди мојата количка ги исполнува, негативните страни се тоа што е гломазна кога ќе се склопи. Мора со две раце да се склопува. И би можела да е полесна. Ова е мојата количка, целиов комплет беше негде околу 370-400е, но вреди за парите. И да торбата се закачува на самата рачка и слободни се рацете. Се извинувам за долгиов пост, но знам од колкава помош ќе ми беше пред една година некој да ми дадеше вакви совети.
Ај пиши ми ЛП. И ние ке ја земеме оваа па да ти кажам каде е поевтина, да не излезе тука реклама дека правам