Јас гледав коментари за неа, многу се задоволни. На изглед си е обична, со голем кош доле, ама е доста квалитетна. Можеш да си видиш на youtube reviews и побарај ја на друго место ја има поевтина.
Мамички количка со 3 тркала или 4 која мислите дека е постабилна, јас сум повеќе за со 3 тркала ама мислам дека е помалку стабилна од оние со 4.. Кои се вашите искуства?
Според мене постабилни се со 4, а ако се одлучувате за со 3 гледајте над предното тркало да има прагче за нозете на детето. Кога е поголемо детето да не му висат нозете.
@Santaa оваа што прво ме имаше бендисано имала железна конструкција поради што била потешка за возење, а и тркалата не дозволувале маневар па јас се откажав од неа Инаку вчера ни стигна оваа https://www.facebook.com/876972512383728/photos/a.876972619050384.1073741828.876972512383728/1034618486619129/?type=3&theate вака без бебе презадовлна сум алуминиумска конструкција има лесна е за маневар па ќе ја видиме здравје со бебе ќе споделам повеќе искуства
Da ti kazam i taa ja gledav i isto mi fati oko lele ne znnam ama ova epten slatki maki bile i neznam se mislam da cekam da ne cekam da zemam sega, moze posle ke nema od toj model koga treba zdravje da se porodis? Da spodelis iskustvo
@Santaa термин ми е 19 јули ама премногу ми се свиде, цената е повеќе од пристапна, па уште и ни се понуди свекрва ми да ни ја плати па решивме да не ја пропуштиме приликата, а и вака мислам се погоди Тебе кога ти е термин?
Mene 30 juli tuka nekade sme najgolema nedoumica mi e sto vrsat samo dostava po posta a vo zivo ne mozam da ja vidam. Za slicni modeli gledav i na youtube prezentacija i se dobri ama ete samo toa me stava u musla. So zdravje da si ja koristite pa.ke ti kazam ako i nie zememe takva kaj nas vujce se ponudi da kupi pa ke vidime
@Santaa фала поубава да ви се враќа, јас ја видов пред да ја порачам и во живо, шетни по продавниците за колички разгледај многу веројатно ја имаат, ајде имаме време само со лесно да ни биде друго се ќе спремиме hug:
Dali nekoj ja ima ovaa kolicka? Bev sega ja vidov i mi se dopadna mnogu, epten lesno se sobira i trkalcata i se so amortizeri malku falese odma da ja zemam ako nekoj ja ima da kaze iskustvo
Nie si ja zemavme ovaa,mene mi se zasvigja na prv pogled,lesna za manevriranje,so transporter i korpa sto se pravi kolicka,zimski prekrivki,torba i prifatliva cena,pa ke vidime kako ke se pokaze posle maj,zdravje