Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.720
    Допаѓања:
    149.638
    Sakam da zemam nova kolicka za malata. Ona veke ima 7m i ja koristime kolickata od bato imame model Cam portofino ama mnogu mani ima. Najmnogu me nervira sto nema naslon za nozete i i visat plus i delot za sedenje mnogu neudoben mi deluva nekako se lizga nadole i kako smknata i podgrbavena e. Aj do sega bese ok baska pomala i pretezno spiese vo najspusyena polozba ama veke poveke saka da bide pokrensta. Tpgas ja zemavme poradi toa sto e lesna deka sme bez lift ama ja utnavme. Moze li predlog za nekoj model da bide kako letnite kolicki da ima ubav naslon za noze da se spusta vo lezecka polozba, lesna cador sostem ama dobri bi bilo i da ima zimska vrekicka. Fala odnapred ☺

2. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.341
    Допаѓања:
    102.991
    Pogledni nekolku strani nanazad Dani ima postirano kolichka Free On Sprint mislam beshe, ja vidov pred nekoj den I vo zivo, ja prashav majkata vika kolichka ipol, mnogu praktichna. Jas imam isto Free On ama 3vo1 vaka izrabotka, izgled e prekrasna, chekam da dojde nashiot batko da ja probame. Inaku od Dada nasha imavme kolichka Cam ama brzo se unishti I mnogu beshe teshka.

На M&M му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lorins

Lorins Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2015
    Пораки:
    745
    Допаѓања:
    3.710
    На Adina, Santaa, Asiana и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.720
    Допаѓања:
    149.638
    A da ne znaes odprilika koja cena e nekako ne mi se davaat mnogu paru veke deka 2 kolicka

5. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.720
    Допаѓања:
    149.638
    Moze da mi pises kakva cador sistem zema i od kade. I jas sakam nova ic ne sum zadovolna od taa sto ja imam od prvoto dete. Samo da e lesna i da ima naslon za nodzinjata i po moznost vrekicka za zima

6. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.281
    Допаѓања:
    76.377
    Ovaa mojava nema vrekjicka za zima, inaku od loko kroko ja zemav, vidi na facebook na nivnata strana imaat golem izbor... :) mojava e cador sistem no pogolema e od drugite cador sistem, morav pogolema bidejki drugite mi bea mnogu niski, free on imam jas i se spusta i vo lezecka pozicija :)

7. Santaa

Santaa Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2015
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    357
    Kako ste zadovolni od kolickata? Nie vcera ja gledavme i za malku ne ja zemavme, se mislevme izmegju sivata i ovaa boja :D ako e dobra zdravje ponedelnik da ja zememe :)

На TheSecret и Stasija им се допаѓа ова.
  8. Santaa

Santaa Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2015
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    357
  9. Santaa

Santaa Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2015
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    357
    Jas da prasam :D dali e neophodno da se ima i korpa za na kolickata? Moze li bebe da si spie na transporterot dodeka si go vozime?

10. macunka

macunka Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    204
    Каде што ја купувавме количката ни рекоа во транспортер најмногу саат додека е мало заради грбчето,затоа е подобро корпа

На Vennera.aa и Santaa им се допаѓа ова.
  11. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.720
    Допаѓања:
    149.638
    Fala mnogu gi gledav i jas free on sun pro modelot na internet ima i online da se naraca ama pak bi sakala i da ja vidam. Znaci gi ima vo lococroco, ilinden ili k.voda? Zadovolna si do sega? Nemam slusnato za ovaa firma dosega, gledam deka e slovenska taka da bi trebalo da se relativno kvalitetni

12. Stasija

Stasija Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    1.276
    Od iskustvo koe mi prenesoa dvete sestri transporter go iskoristile maksimalno, duri i koga patuvale epten im se nasol. Korpa e potrebna samo za prvite mesec dena, i ne e sigurna za voznja vo kola. Sepak transporter ima polozba kako vo matka koga bese bebe.

На zuto, Smizzy и Santaa им се допаѓа ова.
  13. Santaa

Santaa Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2015
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    357
    Fala mnogu :) a kazi mi kako ti se dopagja kolickata ? ja probavte?

14. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Најубаво е ако имаш од кого, да позајмиш. Јас купив количка со корпа и транспортер. Син ми до 5-6 месеци спиеше во корпата, а транспортерот дали два пати го ставив на количка. Сега и ја дадов на сестра ми, они па обратно, детето ич не ја сака корпата а транспортерот максимално го користат, за шетање, заспивање, возење. Човек да не знае што ќе му треба, ако можеш позајми за почеток па ќе видиш што ќе користите.

На Santaa и Stasija им се допаѓа ова.
  15. Stasija

Stasija Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    1.276
    Ne, uste e rano, termin mi e vo juli. Sosema se slagam so @irenna sekoe bebce e prica za sebe :) se odluciv po iskustvo koe vidov so dvata vnuci vo period od godina dena site dobivme bebinja i epten mi e sveze iskustvo heheeh :) samo mislam deka treba da e sto poprakticna kolicka.

На Vennera.aa и Santaa им се допаѓа ова.
  16. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.281
    Допаѓања:
    76.377
    Jas sum dosta zadovolna od ovaa, za razlika od drugata moja kolicka e kade kade podobra, site do sega se pofalile so free on kolicki, mene mi e iskreno super, ja imam Free on Smart sport, ovaa no druga boicka e pokrivot... :) FB_IMG_1459635039386.jpg

На vitamina и M&M им се допаѓа ова.
  17. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.720
    Допаѓања:
    149.638
    Ja gledav i ovaa i dvata modela mi se svigaat. Fala polesno ke se resam stom znam deka nekoj e zadovolen

18. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.720
    Допаѓања:
    149.638
    Te utepav so prasanja izvini. Moze samo da mi kazes koja cena e vo lococroco bidejki gi kma na eden sajt i online pa da sporedam. I dali znaes dali raboti lococroco vo nedela

19. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.779
    Допаѓања:
    18.352
    Еден совет со количкиве,не мора скапи кој не може да си дозволи ама барем бирајте со тркала кои се од гума а не пластични зошто цели се кочат и никако дупли тркала напред,работам во таква продавница и од искуство најдобронамерен совет

На butterfly *_*, slobodka, Kom.pot и 4 други им се допаѓа ова.
  20. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.281
    Допаѓања:
    76.377
    Vo nedela na stranata pisuva od 10:00 do 15:00, inaku jas ja zemav 5050... :)