Gotovo kupivme tvojot model go nemaa ama zemav bas taa sto ja gledav sun plus. Vaka ok mi e ja provozevme lesno se vozi i udobno deluva pa ke vidam kako ke se.pokaze.
Мислам дека само нас може да ни се случи ова, на нова количка ги изгубивме каишите за закопчување, дали некаде сте виделе само каиши за колички да се продаваат?
Прашајте од местото каде што сте ја купиле количката... Може да ви порачаат од кај производителот.. Една моја блиска имаше проблем со тркало и пратија ново
Мамички ја има некоја оваа количка? Jа видов денес во Alf Kids и онака ми се бендиса па да ми кажете дали сте задоволни. Фала
Nie si ja zemavme,11 900 od Babyblu, mene mn mi se zasviga,lesna i so transporter,korpa,torba i navlaki za zima,pa ke vidime kako ke se pokaze
http://www.encimenci.com.mk/proizvod.asp?id=793668700&kat=4&sn2=27 Дали некој ја има користено оваа количка Чико TRIO SPRINT, ве молам за искуства? Првпат ми е, врска немам што треба да барам кај количка, вака на изглед убава ми е хахах Ве молам за совет..
Jas ja imam i preubava e, barem za moj vkus. Transporterot mnogu malku go iskoristiv, ama zatoa korpata maksimalno. Sekogas koga odime nekade so kola kerkami spie vo korpa, posle samo ja stavam na kolicka i prodolzuvame so setanje.... Sega veke sme golemi i se vozime sednati. Lesna e za transport, ne faka mnogu mesto, udobna e za bebus, edinstvena mana i e sto nasresnicata e malku visoka i moze sonceto da mu preci na bebusot. Ama se resava so codorce za kolicka. Jas ja peeporacuvam
Dani Loreli ni pod razno, teshko se I nekvalitetni, site shto gi znam se pokajale. Chipolino Nene losha marka, ama jas bi se zadrzala na FreeOn-ot.