Ние ја имаме Lorelli S700 и презадоволна сум. Корпата се вади, па во случај бебе да заспие ја вадам корпата и ја внесувам внатре на петоседот без да го расонувам за да го преместам во креветче.
Decki nie se odlucivme za ciko trio sprint. Zdravje Boze nedelava ke odime da ja zememe dur e na popust jeeeee
јa пoрaчaв преку пријaтели Oд Англијa 17000 ме фaти сaмo кoличкa a вчерa зедoв трaнспoртер нa пoпуст oд бебе кoнфoрт нa пoпуст
Се нaдевaм не си мн висoкa, јaс јa бендисвaв неa aмa мн нискa ми беше a и тукa ме сoветувaa декa не е зa висoки
ne sum taman mi e ja probav, maz mi e visok ama vika ok mu e neznam ke treba uste ednas da ja zirneme pred da ja kupime
Obavezno svrti ja eden krug vo prodavnicata. Jas sum 180cm i ja ubivav od gazenje i sutiranje. Baska kicma iskriviv
Ubavo razgledaj ja, 100 pati poubavi kolicki ima Obicniot del najvekje kje go koristis, korpata i relaksatorot do 6m max i jas togas mislev deka taa e najubava, no epten obicna e, pokriv kratok ima obicniot del od kolickata, mnogu malku stiti od sonce, trkalcata se plasticni i se izdupcija po prvoto vozenje na ulica, kamcinja nadenati na niv.... Baska slajfuvaat tie napred deka se dupli, kocat.. Taka jas iskreno za tie pari ne sum zadovolna... Da se vrati vremeto bi zemala na Hauck ili od Bebeconfort, osobeno Elea, povekje se isplati jaka ubava kolicka so eden del, otkolku ovaa so 3 dela, ne e stabilna, nema amortizacija.
Дали некоја ја има количката TORNADO како на сликава и како сте задоволни? Некоја имитација на kiddo jazz e и е многу поевтина, па ја меркам....
Mamicki bendisav kolicka,no ramovite se beli i gumite krem boja. Ve molam za iskustvo dali se prlaat mnogu ili ne e problem bojata na rackite.
Хаха истото се прашував и јас и тука прашав но не добив одговор, и маж ми ме разубеди се одлучив за потемната варијанта, исто и јас таа што ја бендисав беше со бела рачка, и цела беше сетла боја. Па си помислив ќе ја пикаме во кола натаму наваму кој ќе се замара, и така си зедов потемна боја
@mariz , чинам ти ми кажуваше дека имаш убава летна количка за високи луѓе? Неможам да го најдам наназад постот, те молам кажи ми кој модел и од каде ја купи, сакам деновиве да купиме за ќерето! Танкс
Free on sport imam, najdi ja vo Loco Croco na fb, inaku imaat i mn ubavi novi kolicki visoki Tornado, epten se lesni i tie mene i povekje mi se svigjaat, ama ja vekje ja kupiv ovaa, a tie togas gi nemase Ovaa epten e ubava
@Abeja te citam baras kolicka.Ovie gi najdov na Pazar3.Koknkretno modelot da go vidis i markata.Se nadevam ke sum ti od pomos vo potragata. http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdD...ka-za-bliznaci-transporteri-hranilki-krevetce http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/2339076-KOLICKA-ZA-BLIZNACI-CAM-TWINS