http://www.lococroco.com/product/product&path=62_20_74&product_id=57 Sto mislite za kolickavamaani I prednosti
@ruruk ја земавме во Куманово во Baby Shop 9500 ден. Во цената се вклучени количка, торба и прекривка за нозе.
Конечно и ние дојдовме до идеалната количка! Љубов на прв поглед, и ние и беба! Уживаше у вожна максимално а во старата количка цели драми правеше штом тргнеме на прошетка! Се решивме за Chipolino VIP Paris!
Mami, Dali ima nekoj kolicka za bliznaci malku koristena da ja prodava? Imam bebence 2 meseci i detence od 1.5 god (mashko i zensko)? Veke imam dve kolicki (Graco Evo Trio i Recaro Easylife i ne mi se davaat poveke pari za novi kolicki poso ke mi treba samo za letovo dodeka deteto ubavo da proodi). Ako ima nekoja ve molam ispratete mi poraka so slika i cena Blagodaram
Женска види побарај на Пазар 3. Нема нешто што нема да најдеш.Пред некој ден постирав за близнаци количка тука.
Со здравје да си ја користите, во која боја ја земавте? Јас сакав кремовата да ја земам денес ама немаше кремова само крем зелено и гри со сино па сега си викам да ја земам кремовата со зеленко.
Decki bas za kolickite cador sistem zborev so prodavackata kaj sto kupiv i bas ne se preporaclivi ne se bas ortopedski. Site sto se cador sistem imaat losa konstrukcija na naslonot za grbceto. Jas sakav da ja zemam trio sprint i bas prodavackata mi go izvadecel naslon t.e celo sediste i uzas bese, samo pracki neznam kako da objasnam. I na kraj za istite pari si ja zemav kiddo jazz i voopsto ne se kaam. Sega zdravje boze ke vidime kako ke se pokaze. Inaku nekafe niz temive procitav vo dm imalo torbi za peleni jas barav vo dm vo vero centar nemase.
Ние ја земавме сиво - сината, убава е и крем - зелената, а целосно кремавата ја немаше и ние кога земавме па ја немам видено освен на слика
@S.Snezana Vekje si odbravme, posle mnogu mislenje, setanje i odbiranje se odlucivme za Gracco Evo 3in1
Ја продавам ако некој сака .Купена е 18 500 пишете лп ако има некој заинтересиран.Многу малку е користена,Бледорозева боја на внатрешниот дел од количката и транспортерот