И јас барам торба за пелени по можност голема и црно бела. Иначе ги перете ли транспортерот корпата количката, мислам на ткаенината, нас нова ни е количката па гледам и има нитни се вади па си мислам да ја исперам некако шубе ми е мало бебе на неперено да ставам ама ми е страв да не расипам нешто.
Се перат во машина, ама не мора нова да ја переш. Секако нема така да го легнуваш бебето. Одоздола ќебенце, чаршавче или пелена тетра стави и готово. Јас не ја перев кога ја купив количката, а транспортот да.
planiram samo transporterot i korpata da gi isperam zosto i taka prvo tie se koristat dur dojdeme do kolickata ima vreme tuku neznam kako da go izvadam platnoto ne sum probala neli ima kaisi pa treba i tie da se izvadat a na kolku stepeni se pere?
Јас на 30 перев, а за каишите гледај како се за пак да ги ставиш така. Или сликај подобро. На седиштето на син мо сто пати ги грешам кога ги ставам, а на транспортот се едноставни.
i jas gledav vo loco kroko ama ic ne mi se svigjaa, nekako mnogu mali i nekvalitetni mi se vidoa a i nemase boja ko sto sakam. Inace ne sum sigurna ili nesto sum se zbunila izgleda tuka nekade procitav deka imalo i vo dm ama koga bev nemase.
@muchacha_a Фала, поубава да си купите ја земавме од alf kids од прилеп 11900, истата ја имаше и во Babyblu во Битола.
Ние ја земавме оваа не е скапа 4000 и сме задоволни , не ми се даваа 20 000 за количка која ќе ја користи само неколку месеци и на оваа може да се закачи ташна . Рачката се прилагодува , со корпа и седиштето исто така се крева и спушта , тоа е тоа =)
Ее супер,јас имам тетка таму во Прилеп,можам да дојдам и да си купам.Не е мн скапа,мене многу ми користи количка не е тоа само за неколку месеци,еве оваа со синко до крај се искористи плус беше од децата на золва ми.Е за другово бебе ќе си купам нова убава.
Само пиши им да ти зачуваат и дали ја имаат да си знаеш сигурно. Ја имаа и BabyBlu и во Скопје и Liberta во Неготино па зависи од кај си кај најмногу ти одговара.
Здраво .Јас размислував да ја нарачам.во скопје се 2500-3000 поскапи.ме интересира како си задоволна од количката сигурно веќе ја користит? Како оди порачувањето,до дома ли ја носат,како се плаќа?поздрав
Zdravo, uste ne sum ja koristela ama vaka mi izgleda ubava i kvalitetna. A isporaka vrsat do doma bukvalo do vrata za +150 denari se plaka koga go zemes proizvodot, jas si prasav za ako nesto zabelezam da ne e vo red dali ke moze da ja vratam mi kazaa nema problem no nemav potreba od vrakanje isto si ja naracav I cantata nq Graco za peleni od kaj niv se nadevam pomognav malku
Супер е количката, ја имам јас 3/1. Корпата доле е голема и можеш да си ставаш доста работи во неа. Ние сега ги коростиме само транспортерот и корпата, тој третиот дел планирам понатака бидејќи не е баш прав за спиење.