Девојки и јас сакам утре да нарачам Graco Evo, од Либерта Бебе Центар, па ќе Ве замолам да ми кажете како сте задоволни дали ви се погоди и ако имате по некоја слика.... Се мислам измеѓу темна крем или тегет... од тегетот немаат слика на фејсбук, па помагајте
Убава е и лесна за возење јас сум 170 висока и таман ми е. Е сега торба неможиш да закачиш на рачка но ина голема корпа па таму ќе си ја ставиш. Тргетот е поубава таа да си ја земиш
Jas neznam kakva e tegetot neznaev ni deka ima takva boja....znam za krem siva i crvena deka ima. Jas ja imam sivata, vaka epten mi se dopaga ke vidime sega koga ke ja koristime kako ke se pokaze..
Fala vi mnogu na informacija Ja naracav sivata na kraj, otidov vo zivo gi vidov boite i sivata mi se vide najubava, a kako model e odlicna pa valda kje ni se pogodat Inace sega cenata e 16.600 den. za 2vo1, ama okej mnogu e poevtino za razlika od skopskive prodavnici kaj sto ja ima
Fala mnogu i vie isto! Inaku pofalba za liberta bebe centar negotino - super usluga, profesionalnost i kvaliteten proizvod!
Во ДМ во сити мол погледни, во бебе хоум исто така имаше многу убави меѓутоа цените се астрономски околу 6000
@TheSecret последен пат приметив на посебна сталажа на закачалки беа, прашај во темата за дм можеби ќе ти одговорат, да не одиш џабе
Jas ovaa sakam da si ja poracham. Od alf kids e i imaat dostava. Ja vidov vo zhivo crnata e bash golema.
Od kaj se poracuva? Da poracam i jas ako ne najdam, mene ovaa crno belava mi se svigja taman i so kolickata mi odgovara
Имаше во ДМ, мислам во Џамбо. Јас ја купив во Baby blue во Аеродром. Зборам за лани ова време. Верувам и годинава ги има,оти се нели неопходен basic дел за количка. Колку што знам има само црни и бели,речиси сите се универзални по димензии. Јас бела земав. П.С.Ова во случај да не бараш зелена како мене