Да,ги переме. Вадам што може да се извади и перам на 30-ка. Другото во двор со црево. П.С.Ти можеш тоа пред зграда да го правиш
Prvata chicco ja utepav od perenje, zasto bljuckase 300 pati dnevno mojov ama na taa se i se vadese, a na ovaa sega sto ja imam ne se vadi nisto, ama pa nekoj materijal e sto se brise lesno i so vlazna krpa
во грција имам видено и во mothercare, можеби има и кај нас, меѓутоа енцименци се најопремени и најевтини
Eve ja i nasata kolicka. napravivme mala zamena Chipollino brillo, ke videme kako ke se pokaze, vaka mi izgleda solidno, pa se nadevam ne pogresiv. Zdravje, stom ke dojde bebac, da ja probame, ke piseme podetalno
Девојчиња чисто информативно да си знам, ќе може ли да ми кажете каде може да се најдат колички ( 3 во 1 мислам беа ). Јас гледав нешто на фб ама нереални ми се цени со достава од 8500 денари...
jas koga gledav tolku bea otprilika 2vo1 ili 3vo1 poskapi malce moze, e sea zborime za nekoi modeli na kolicka ne kojznae kakvi. a ako veke zimas nekoja marka pokvalitetna drug moabet e.
pa i jas gledav tamu, ama drugo e vo zivo koga ke ja vidis i provozis. jas taka se zaletav za ciko trio sprint od slika koga ja vidov pa koga otidov da kupuvam sosem treta zemav.
Mamickiii da spodelam iskustvo so Gracco Evo 3in1. . Konecno ja svozivme I sme prezadovolni Leana uzivase Ja preporacucam
Офф топик е ама морам да прашам за името Леана многу ми се допадна првпат го слушам,можеш да ми кажеш што значи и од каде потекнува? ☺
Немам споделено дека пред неколку месеци сепак се решив за Free on, Sun Pro. Цена 4890 од Локо Кроко. Ептен беа услужливи и љубезни на фб. Така и се договаравме(праќаа слики) и на крај преку карго ја пратија. Лесна е, типична летна количка, малата релативно удобно седеше и не приговараше. Не беше баш едноставна и лесна за да се склопи во чадор систем. Да го знаев тоа можеби ќе се одлучев и за првичната free on spring, од која ме одби само делот што не е чадор систем. За парите се на се ок е. Ја возвме само две недели, се надевам летово повеќе ќе ја искористиме.
Jas imam chicco trio sprint. Prezadovolni. 3in1 e ama odlicna e. Mnogu funkcionalna. Nema da zazalite