Што има врска големината на тркалата со управувањето? Мојата е со такви тркала, ја управувам со една рака и без проблем врти дури и во место.
Neznam toa e moe mislenje pred edna godina rabotev vo babymarket i najcesto kolickite so golemi trkala bea so najteska konstrukcija i najteski za upravuvanje i mestenje
Најтешки во конструкција да,ама ако се квалитетни треба да се најдобри и најлесни за возење,зошто ништо не им смета како кај малите
Мојата количка е со многу големи тркала и е одлична за маневрирање, и во место без проблем се вртат 360 степени. Пресудно е квалитетот на истата и марката претпоставувам. На лице место, во дуќанот, да се свртат неколку кругчиња за да се оформи впечатокот за конкретниот модел.
http://www.lococroco.com/product/product&path=62_20&product_id=534 Женски ја има ли некој оваа количка? Како сте задоволни, не ми треба со транспортер зошто веќе имам
Искрено ич не ти препорачувам количка вака со дупли тркала напред.Најди некоја со единечни.Сигурна сум дека има за таа цена нешто подобро.
Девојки, немам никакво искуство со колички, па ме интересира, зошто всушност е потребен транспортерот... освен за носење на бебето до кола и назад, дали е попаметна инвестиција да се купи седиште за кола како на пример ова...
Имаш посебни теми за транспортери и седишта. Ако имаш време прелистај некоја страна, ќе добиеш одговор на твоето прашање.
Девојки ќе ве замолам да ме упатите доколку знаете каде во Скопје има избор на Lorelli колички? Видов на интернет еден модел кој многу ми се допаѓа, па би сакала да го видам и во живо...
Ако си во можност види ги цените во Либерта бебе центар Неготино/Кавадарци. Имаат страна на фб и се со поефтини цени од Скопје. Ние количката ја бендисавме во Скопје а си ја Земавме од Неготино за поефтина цена. Еве ја
Благодарам мила, но мене ми треба во живо да ги видам, за да знам што да нарачам од бугарија ќе ми ја донесат, лорели таму се поефтини....
Значи првава количка е на Lorelli уште откако ја видовме ни се свиде.... Дали некој има искуство со истата и како е задоволен? А вторава на Apolo Set исто така е добра а поефтина - со исти предизспозиции, па исто така ако има некој нека сподели искуство?
Vtorava nikako, drugarka ja ima i probav da ja vozam kje se nabildav, edvaj se vrti, mnogu teska za upravuvanje...
Za poniski luge e super, jas sakav da ja prodadam mojava dur i e moda, ama nikako nemozam da go ubedam mm, imam ista no bez-krem kombinacija epten e prakticna, koga kje ja soberes stoi sama ispraveno, ne zafakja mn mesto vo kola... no super e za malecki luge, za 180, 193 luge ne bas so zdravje da ja koristite..
( Извинете на оф ) Ама мн се радувам кога ќе прочитам дека има уште некоја девојка висока колку мене. Втор пат читам дека си 180.