Ние пред некој ден ја нарачавме количката на Stokke модел Xplory боја темно сива (melange noir). Едвај чекам да го возиме бебе во неа!
Mnogu ubava kolicka, ama sigurno ima i ubava cena Bas vidov edna vo Grcija vozese vakva, malo bebe, a imase nekoj dodatok so trkala I postolje sto se zakacuva dole za da se vozi pogolemko dete stoecki (golemkoto sedese tamu)
Ја бендисавме оваа Дали некоја од феминките ја имате? Или од истава марка, Free on е . Прочитав погоре за високи мамички, оваа е супер, јас сум 175 , мм 185-190 па супер ни одговараше
Јас ја имам, најубавата количка што можев да ја изберам, широка, пространа удобна и дете да преспие и да го преслечеш и се. Нема мана, башка да, височка е. Лесно се управува, стабилна и кочниците и се добри. Од мене 5+
Веднаш штом влегов во продавницата ми падна во очи, одма на неа се фатив, башка и не е многу скапа а "трио" е. Изгледа ќе си ја земаме оваа Фала ти
Дали можеби некој има искуство со количката Graco Evo? Или воопшто со моделите на Graco? Ја гледав во BabyBlu во City mall и многу ми се допадна... на изглед е преубава, а и лесна е за управување. Цената и беше 15 000 за модел 2во1. Сега ми излезе на ФБ од Беби Шоп Струга истата, по цена од 14 000 и подарок летна количка. Пoнудата мислам не е лоша и несакам да ја пропуштам, меѓутоа не сакам ниту да избрзам поготово зашто немам погледнато други модели, еднаш само што прошетавме набрзина со мм низ Сити мол и толку. Па ако некој има искуство би го замолила да го сподели.
Лесна е,6,5 кг,така да ќе можеш и сама да ја креваш и носиш.Американски бренд е не е произведена во Кина.Купи си ја нема да зажалиш.
Јас ја имам преубава е и многу е лесна за возење и склопување само да беше уште малку повисока. Јас сум 170цм и се осеќам некогаш плдгрбавена ја возам.
И јас сум исто толку висока, 170 цм. Мислиш може да ми е проблем, а? Ја пробав во БејбиБлу, свртив едно кругче, ама не приметив дека ми е ниска, таман мислам ми беше. Ќе мора изгледа пак на лице место да ја пробам, мислев да ја порачам преку карго.