eve ja nasata vcera pristigna. Prevozbudeni sme isprativ I Edna domasna slika da se znaj deka ne lazam
Не е за високи, инаку е практична, лесна за склопуваање... синко беше голем па корпата до 3м ја користевме и тоа дали 4,5 пати. Значи за високи родители со големки дечиња не е препорачлива
За таа цена имаш милион пати подобри колички.Оваа е чадор систем ама катастрофа на една шипка никаква ти лежи детето на самото седиште,а и тркалата се многу лоши такви дупли напред.Не мора да е поскапа за иста цена ќе најдеш многу подобра количка
Здраво жени, имам едно прашање. Гледавме да купиме количка и сум малку во мисла. Тие што ги гледав беа во 3 дела . Е сега си мислев ако веке има корпа за бебето, дали транспортерот ке се користи? Бидејки нели и корпата е за бебе од 0 па до незнам кој месец исто како и транспортерот..... Знам дека транспортерот е потребен за излегување од болница и за во кола но дали често се користи додека ја користите количката ?
Кога одиш некаде со кола самиот транспортер ќе си го ставиш на количката па и да заспие детето не го будиш,си го врзуваш транспортерот во кола директно.Корпата ти е до 6 месеци , а транспортерот ќе го искористиш некој месец плус како седиште во кола.
Mislam i korpa odese so nea. Za cenata isplatliva e so site delovi sto gi ima. A i na izgled mi se dopagja. Jas vidov vcera vo enci menci. I bojata e super. Edinstveno me " nervira" sto mnogu cesto ja srekavam niz grad, ama nebitno
@BirMelek И јас вчера ја видов на фб во енци менци 2во1 акција 11000ден. На лик ми е мн убава и ја порачав. Се надeвам не згрешив ххехе иначе во живо само една видов ама така оддалеку...
Зависи од потребите кои ги имаш во периодот кога ќе се роди бебето. Доколку планирате подолги прошетки во почетокот подобро е да лежи во корпа отколку во транспортер. Е сега,заради заштеда на простор јас си земав трансформирачка од зимска корпа во летна за седење и плус транспортер... вакви има солидни на Cangaroo i Lorelli ( нашата е lorelli aurora gray)
Мајки се мислам меѓу овие две колички, има ли некој искуство, тиркизот мн ми фака око, но се мислам за кремот од причина што транспортерот и количката имаат зимски прекривки и плус имам торба за пелени... Која би ми ја препорачале вие?
јас ја имам првата торнадо-тиркиз, а мислам дека прекривки се продаваат оделно...многу е убава..и лесна се на се дали тежи и 5кг.
Јас имам како тиркизната само е киддо марката , ама потполно иста како оваа. Добрите страни се: лесна е, а стабилна, многу убаво се вози и по нерамна површина. Лошата страна е: сега на 10 месеци му е веќе мала делот за седење е премногу краток и се лизга надоле. И тоа рачката на средина што е многу е горе, јас се чудев зошто бебе не се исправа да си седи он сирот неможел од неа. Сега се возиме без рачка. Гледам да ја истуркаме зимата со неа па во пролет да си земеме една летна поширока. Сега да ме прашува некој не би ја купила, за почеток е супер, ама кога ке потпорасне не ја бива.