Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    @Ivancula123 ја купив во Франција. :)
    Во Македонија ја има во Mothercare (мислам дека така се вика), продавницата во Рамстор за бебешка облека и опрема.

2. Ivancula123

Ivancula123 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2016
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    73
    @Lepaaa koja e cenata vo francija? i dali i torbata odi vo komplet? da napravam sporedba so cenite :)

3. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Цената на Stoke количките е сегде иста, мислам. Тука е околу 950€. И е баш ваква како на сликата, со таа ташната која нема рачка за на рамо, туку е специјално наменета за тој дел на количката.

На slobodka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. apple12

apple12 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    3.304
    Фала ти на исцрпниот одговор, баш кога ја гледавме со мм го коментиравме тоа, дека е мал просторот кај газето... како и да е дефинитивно не ја купуваме, а претпоставувам и дека и другата е иста....

На kalinaka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. moli.mk

moli.mk Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    91
  6. ChristmassTree

ChristmassTree Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2016
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    271
    Nie
    Nie samo transporter plus zedovme. Mn e praktichno zs malata kje zaspie v kola ne ja budam samo go shtekam transporterot na ramot na kolichkata i prodolzhuvam. Isto i po pat ako mi zaspie direkno vo kola.
    Malata e 3+ ushte e super korisen transporterot i kje bide seushte, ama malechka e 5kg :)
    Inaku ja imame loola na maxicosi so streetyfix transporter isto na maxicosi.
    Ic ne gi zhalam parite shto gi dadov extra zgodna e za vozenje.

На TutiFuti и VedaG10 им се допаѓа ова.
  7. simona_darijan

simona_darijan Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2016
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    120
    Nasata kolicka e kiddo cruze kolickata bash i ne e eftina 25 000 vo tri dela e ama na nikoj ne mu ja preporacuvam.prvo e utnat transporterot pa eve deteto tri meseci si go nosam vo race greota e vo toj transporter da se nosi korpata seuste ja koristime do 6 meseci sto e i ocigledno taa ke ispadne samo najkoristena zosto gledam se zalat i od toj delot za posle 6 meseci za sedenje odozgola nema prostor za nisto mnogu e malo a torbicata nema nikakva pregrada i voopsto ne e prakticna izvinete na dolgiot post samo sakv da gi predupredam site majki da ne se zaletuvaat za ovaa kolicka.megju drugoto koga otisla sestra mi da prasa da ne e nesto pogresno kaj transporterot da ne ni fali nwkoj del i rekoa da si stavime nekolku kebenca...zalosno

8. Kejtovska

Kejtovska Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    497
  9. kavadar4anka

kavadar4anka Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    4.388
    За оваа ли количка мислиш... ние вчера ја разгледувавме со мм во Bbebe Home и не бендиса ептен ми изгледа за удобна и мека, не ми изгледа баш мала?[​IMG]

10. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.331
    Допаѓања:
    102.950
    Мајка транспортерот колку и да ти изгледа неудобен ќе ти каже и педијатарот дека е сосем ОК, таа е положбата на сите бебушки во мешето, не може они да направат нешто нефункционално и да го продаваат. Слободно користи го , не се сеќирај бебе му е сосем удобно. Ние сме секаде со транспортер, ама ни е веќе мал, ќе го мењаваме кај и да е за седиште во кола. Според мене нема поудобно од тоа, а и сигурно богами, бебе со е врзано, стуткано, нема гајле. Синко го ставаме во транспортер и уште од улица неизлезени он е заспан . Ние имаме Фри он количка ама ја знам убаво и лваа количка и знам дека ти личи ко неудобно ама нд е воопшто.

На TheSecret, jarec6 и simona_darijan им се допаѓа ова.
  11. lejla5

lejla5 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2016
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    252
    I
    I jas ja gledav taa kolicka i epten me bendisa i drugarkami ja ima i e Epten zadovolna i od delot Sto e za posle 6meseci,ptostorot za sedenje e mal no deteto sedi ispraveno i potpteno pravolno na grpceto i ne mu visat nozinjata nadolu Kako na nekoi dr kolicki Sto gledam koga deteto e sednato pa svitkano,neznaes dali sede ili leżę.edinsveno sto ne mi se dopadna e sto korpata sto e odozdova e mnogu mala

На kavadar4anka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. simona_darijan

simona_darijan Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2016
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    120
    Bash ovaa duri i istata boja neznam dali e vo red transporterot i so uste edna majka pravevme muabet i vo sporedba so drugi transporteri ovoj e mnogu vdlabnat dole toa e premalo ma da i ne e nekoja frka a delot za sedenje od drugi lugje cum deka isto taka e mal i neudoben jas licno ne go koristam transporterot a inaku na lik e prekrasna

13. kavadar4anka

kavadar4anka Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    4.388
    мене и оваа ми е убава, мека е и ми игледа удобна

На Esmeralda-MD му/ѝ се допаѓа ова.
  14. kalinaka

kalinaka Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    611
    Допаѓања:
    2.049
    Не, нашата е kiddo jazz

На TheSecret му/ѝ се допаѓа ова.
  15. svami

svami Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    251
    Женски количкава ме фаќа за око, имате ли некое искуство со овој модел и конкретно со free on? само штета што моделов не е со реверзибилна рачка, а баш сакам таква да го гледам бебо додека се возиме. Фала :) 39144_b.jpg 39144_d.jpg

Едит: сега гуглајќи видов дека позицијата на рачката се менува, така да мислам дека доаѓа во предвид количкава

Последна измена: 8 ноември 2016
    На Esmeralda-MD му/ѝ се допаѓа ова.
  16. MiAmor

MiAmor Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    2.570
    Мајки кажете предлози за колички кои се добри ама не многу скапи,со првото земавме на бертони и ич не се погоди се скрши,тоа ти е пластика кога продаваат,и сега се мислам за второво гледав некои на чиполино,дали се добри и издржливи,кој има нека сподели искуство?

17. PurplePeacock

PurplePeacock Нов член

Се зачлени на:
    8 ноември 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Има ли некој да сподели искуство со количката Lorelli S500? [​IMG]
    Разгледував и како што немам појма за колички што како продавачката ме искара дека гледам само боја и ми ја препорача и ја испофали оваа дека е најдобра за цената. Дека е лесна за возење и користење.
    Ме интересира какви се вашите искуства.
    Или да ми препорачате некоја комплет со транспортер до максимум 12000?

18. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    2.715
    Nemam licno iskuatvo ño sum cula od luge koj koristele cipolino deka ne se zadovolni.

19. Верче4

Верче4 Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2015
    Пораки:
    1.206
    Допаѓања:
    5.361
    Ние ја имаме и засега сум задоволна :) Лесна е за управување.

20. Ivancula123

Ivancula123 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2016
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    73
    @Lepaaa Дали основниот дел на количката може да се користи за новороденче?
    Јас ја нарачав па да знам дали да купувам и корпа или транспортер за првите 3 месеци.