Само во енцименци, а на страната на babyhome видов дека има, но и тоа е во City mall јас таа не сум видела дека ја има... може сега да ја имаат, јас кога ја купив мојата ја немаше..
https://www.facebook.com/Бебешки-магазин-Слънчице eve link koj barase od dada paradiso kolickite , ima poveke izbor otkolku vo strumica
Zenski ajde predlog za popusti na bebeski krevetcinja I kolicki kade ima ve molam ... nesto skromno da ne e mn skapo
tekodoo.com продавницата се наоѓа во Ѓорче. Локо кроко исто така има избор на мн колички, не прескапи
@Magis Прочитав дека си ја имала Stefanie од Cangaroo, па ме интересира како си задоволна. Се мислам меѓу неа и Trio Smart на Free On
Јас имам количка од тука и презадоволна сум, лесно се склопува/расклопува, за возење да не правам муабет лета сама , се вози Нема да згрешиш ако се решиш за некоја од овие колички
Ова е нашата, добра се покажа иако поголема километража наби во соба отколку надвор, синко ужива да спие во неа и ми олеснува да не го нишкам по пола саат да заспие додека плаче.Има и зимски прекривки.
Ај ве молам кажете дали се добри количките со едно тркало напред пр. cangaroo sarah ,ако ја има некој да сподели искуство?tnx