аааа честито најубавата количка, јас ја сакав оваа ама на маж ми му била многу озбилна па лубеницата ја земавме Квалитет 10ка!
nie ja imame ovaa ama ednoto trkalo e pozadi ne napred i super e i lesna za vozenje pred se, bebus si spie po cel den vo nea
lele jas ja gledam preubava e... pisi mi ne me zaboravaj kakva e za manrvriranje dali e lesna za upotreba i slicno. jas gi gledav mislev deka se dosta poskapi, bas prijatno me iznenadi cenata.
Dali na CHICCO TRIO SPRINT moze da gi premestis rackite ,t.e. deteto da e svrteno i nakaj mene i na drugata strana...? I od kolku do kolku meseci ja koristevte kolickata ( obicniot del)?
Јас имам количка на Дада, пре предобри се, квалитетни, цврсти, лесни за управување со еден прст можеш да ја вртиш. Многу истражував на нет за колички и според мене подобри се од многу други на пазаров и пошироко.
Kolku vreme ja koristese korpata? Moeto ima dva i pol meseci, planiram vo mart nekade koga ke napolni 4 da pocnam da ja setam prilicno e napredna ... zatoa prasuvam , neli obicno do 6 meseci gi koristat
Да оди без транспортер и без торбица, ама за изнесувње од болница имаме позјмен така да не ни треба, а за шетање има опција да се направи корпа па така ке тераме е незнм кај има убави торбици, ваму немаше избор некако женски беа,тоа ке треба да бараме накнадно.
Нас корпата не ни е искористена ич, 5-6 пати возен е во неа, едноставно не ја сака, лежи а длабока е и нешто не му се допаѓа стално ни плачеше така. Инаку е просторна широка и сигурно ќе го собира и понатака ама тешко да ја вратиме во употреба, не ни е практична. А транспортерот затоа е максимално користен, и за во кола и за шетање. Од пролет на 6 м ќе почнеме со оној седечкиот дел, ти на 4 можеш и во корпа, има нивоа за подесување на наслонот па ќе може да разгледува бебуш
Milo epten e ubava bash i jas ja gledav na nivnata strana pred nekoj den. Kazi mi me interesira samo dali e lesna i da ne glomazna golema??? Recimo utre da sakam po skali da ja jrenam so sinko vnatre dali ke mozam.... toa mi e bitno. I za kraj chitam idela bez torbica...zashto i dali voopshto ima komplet torbica kolichkata i koja cena e torbicata? Pozdravche i bojava na kolickava e fenomenalna
Нема воопшто торбица инаку ке земев, тогаш немаше ни приближно некоја која би одговарала на количката. Инаку тежи 12 кг незнам колку би била лесна за по скали, спакувана ми е неможам да ти кажам како би било, вака за буткање лесна беше