Женски Ве молам за мислење (ако некоја ја има видено оваа количка), 2 во 1 TORNADO T4 ili T3, во Loco Croco ja najdov na fb ама не знам колку е тешка, ако е олово тешка во старт отпаѓа Или дајте друг предлог нешто слично ама полесно (и без транспортер може уште поубаво) ама цена докај 16.000 отприлика хаха
Ne e voopsto teska ,najlesna opcija e od site kolicki ,jas ja imam tirkiznata tornado,slicni se , preubava e so eden prst se vozi i mnogu malce prostor zafakja koga ke ja sklopis.
Колички за близнаци низ Македонијата каде може да се најде?Ама да личи на нешто,видов на некои места воопшто не се убави...помош
Добар ден Иако пред некој ден влегов во 6ти месец се договоривме со мм да почнеме да разгледуваме работи за бебушот, колички креветчиња итн. Вчера разгледувавме колички и некако многу ми се допаднаа количките на stokke. Колку што можев да видам претставници кај нас за нив нема. Може ли некој ако има таква количка да ми каже од каде ја имаат купено и дали се задоволни?
Јас треба да купувам поклон количка. Не ми е јасно од она што го гледав по продавниците, дали е нормално само количката да кошта 500 евра?!„?“„?'“„?'?„ Транспортер додатни 300 евра??!?„?!?“„!?“?„ Па ја незнам ова е Hollywood или една просечна Македонија?! Неверојатно, како штеав по продавници така косата ми се креваше па се прашувам дали е можно да живеат толку многу богаташи во МК?!
Е не зафркавај има од-до, сега ако си влегла во BebeHome и др поскапа продавница е друго.. 500евра само количка којзнае кај си гледала
@mariz така е.Моите деца одамна пораснаа и сега се движам по прпдавницо кај штп има колички изложено..не ни гледам како се цикаат.Но ценине се лудило
Види во Локо Кроко на фб, имаат убави колички со солидни цени.. ако си гледала во Ситимол се боже сачувај цените има доста продавници со нормални цени..
Јас купив во Бебе Супермаркет количка со транспортер и зимска прекривка (и торбица) за 12 000 ден. Супер е и сум задоволна. Погледни на нивната фб страна имаат секакви модели. Имаше и поефтини. Бебес е мојата марка.
Имаш во трговски центар Рамстор и во Сити мол. Незнам како стоиш со финансии, ама да те информирам премногу се скапички бар за мене. 1000 евра ти е само количката.
Да бе срц во право си, ама тука и квалитетот е различен. Јас отидов на не толку ефтина варијанта ама сум презадоволна, читам мајки се залат купиле ефтина количка и одма им се расипала па морале и некој нова да земаат.
Ти благодарам многу . Знам видов цените колку се движат ама количката ми е преубава . Денеска се договоривме да одиме со мм да видиме какви бои има , ако нема да порачаме и полека да ни почнат припремите
Јас ја имам оваа. И сум многу задоволна. Ја користам до максимум сега за сега за понатаму ќе видиме . Препорачувам.
https://www.facebook.com/photo.php?...91972510.13051.100000546481790&type=3&theater Ние ја купивме оваа, од бебе супермаркет, но чудно ми е што количката нема ремени од погоре како на транспортерот, туку само кај колковите или стомачето на бебето треба да го врзеш. Некој искуство со количкава? а многу убава на прв поглед и лесна.
Pozdrav majki. Ve molam za sovet. Planiram da zemam kolicka. Momentalno se dvoumam pomegu chicco urban, simplicity i multiway. Mi treba kolicka so ke mi ja soberi vo kola, sto ke mozam da ja koristam dolgo vreme, lesna, prakticna itn.