https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1013070112170475&id=433696006774558 Devojki zdravo. Dali nekoja od vas veke ja ima i ja upotrebuva CANGAROO ANGIE kolichkata i kako ste zadovolni od nejze? Dali e lesna za upravuvanje? Dali e proporcijonalna za vo kola ili vo bagaznik da se stavi? Nekoja da spodeli nekoe iskustvo so ovaa kolichka fala vi imajte ubav den
Не ти ни треба ремени од горе, доволно е само доле да биде врзано бебето.. од совет од ортопед ова, за да може слободно да се тегне да станува бебето кога ке пркне да вежба стомачни мускули и да вежба да учи да седи.. нема потреба толку да се врзува детето.. Освен во кола седиште и транспортер нели секако поради безбедност
Drugarka mi ja na Hauck i voopsto ne i se pogodi, mnogu i e teska za vozenje, mozebi zavisi koj model neznam
Imate li iskustvo nekoj so ovaa kolicka,dali ti mila ja zede,kakva e,i jas ja gledav ovaa pa se mislam i nikoj ne spodeluva iskustvo :/
Ajde zdravo da si napisam i ovde. prodavam dve kolicki sosema razlicni. Cenata na dvete e 5000 den. Ednata e marka chipollino model pooky drugata e lorelli. Chipolinoto ima transporter lorelli nema poso i se vrti rackata. Ke stavam dve sliki ako nekoj e zainteresitan neka mi kaze. http://bababoltolcso.hu/shop_seopic/2896/696484_altpic_4/696484_altpic_4.jpg?time=1426519119
Kolickata e odlicna. Lesna e za vozenje so predni dupli kocla i ima amortizeri. Komotna e i visoka. Rackata i se vrti. Golema kolicka e. Se spusta skroz znaci od 0+ e. Jas ja dobiv poklon iako ne mi trebase mi ja donesoa so zimska prekrivka ista takva torbica koja ne odela so kolickata, so kolickata odela samo zimska prekrivka, transporter so ista boja koj e kupen isto dodatno i cadorce. Ako si zainteresirana pisi mi. Ke ti pustam sliki od mojata da vidis deka ne e voopsto koristena.
Здраво мамички дали некоја од вас има искуство со количката Loola 3 на bebeconfrot ,гледам е намалена сега па се мислам дали да ја земам ?
Jas bi ja zela bez dvoumenje. Za vlakno me ja zedov Elea od bebe confort i uste se kajam. Ekstra se spored mene.
Една пријателка ја има и сакав да и ја купам ја продаваше меѓутоа кога ја донесе вака убава стабилна али мноооогу тешка количка,тоа ме предомисли и не ја земав,само конструкцијата без седиштето тежи еден тон
Jas imam iskustvo so vakov tip na kolicka. Ne e loola 3 ama gledav video od kolickata i ne e nisto porazlicna od taa jas so ja imam. Ja prodavam ako si zainteresirana pisi mi.