ovaa e tornado od lorelli? Ja gledav istava boja ne e losa kolicka. Vaka vo prodavnica bese lesna za vozenje. Golema komotna kolicka. Nego... dali nekoj ima iskustvo so urban od chicco da spodeli mislenje?
Мами ај еден совет од поискусните. Вие што имате две деца на мала разлика. Дали ќе ми биде паметно да имам количка за близнаци. Имено ќе се породам во јуни и тогаш постарото ќе биде точно две години. Ние сме доста активни. Во населба имаме многу паркови, па секојдневно многу шетаме. Е сега со бебе и дете од две години (кое кога сме надвор дел од времето седи во количка кога е уморен, знае и да си преспие по два саати) дали ми е паметно да набавам количка за близнаци. Некоја пообична, може и половна да ја купам за бар една година да можеме да функционираме затоа што јас до 17:30 сум буквално сама. Дали ми е идејата ок. Инаку не ми текнува како поинаку, а децата да не ги лишам од секојдневни прошетки.
Like za muabetot..slicno na mene razmisluvas. I moite se skoro taa razlika. Ne zemaj za bliznaci zemi double. Imas sekakvi ednoto sediste e za pogolemo dete drugoto za bebe. Nema da zgresis.
Каква е таа дабол. Јас ни за првото дете не купив ми дадоа па сум скроз не упатена. Баш така ли да ја побарам низ продавниците? Ја размислував и на користена да купам.
Ние еднаш само испаднавме со двете моми и дуплата количка и е стварно олеснување. Јас ја препорачувам истата. Во лето малата ќе биде 4-5 месеци па на кратки релации ќе ја носам со транспортерот кој ќе биде прицврстен за количката, а големата, исто како синчето твое две години ќе биде и ќе си седи во седиштето на нејзината страна.
https://goo.gl/images/4213bh imas sekakvi varijanti na double. Napisi na google ke ti izlezat sekakvi modeli. Ke si odberis i marka i model i se.. jas nemam ama jako izgledet.
@danichap многу ти е фенси количката. Само јас овде немам бре вакви видено. Или не сум загледувала.. Јас сум видела само најобични колички за близнаци. @MissHell има низ Скопје вакви? Да не знаеш случајно.
Прашај тие што се за близнаци дали мора да ги купуваш корпите и седиштата дупло или може една корпа едно седиште.
Iskreno ne znam ne sum videla ni jas double. Ama sigurna sum deka mozes da poracas. Vidi si ti model na internet marka boja i odi vo enci menci, chico, bebeconfort itn ke im ja pokazes i tie ke ti kazat so ima od varijanta double i dali ja ima taa so ja sakas. Mozno e da ne drzat double poradi faktot sto ne se trosat mnogu isto kako tie za bliznaci. Jas ni za bliznaci nemam videno.. bitno se mnogu jaki kolicki tie double sto se.
Jas ja imav istava kolicka samo druga boja. Dobra e kolickata. Ima mnogu opcii iako izgleda kako obicna kolicka. Krovot se vadi i se vrti taka so dolniot del od kolickata se pravi korpa za bebe koe mozes da go gledas t.e. sosema obratno od toa na slikata. Lesna e za vozenje. Cador sistem e. Ne zafaka mnogu mesto.. mozes i kako letna da ja koristis ako i go izvadis krovot samo so cadorce. Jas prodavav ista vakva.. ja prodadov lugeto se zadovolni. Se naj za kolickata.
Здраво мамички... Јас ја купив количката на Free On во моментот немаше транспортер и изгледа нама ни да има по однесувањето на продавачот. Сакам да ве замолам ако некаде сретнете ваков транспортер да ме исконтактирате.
Jas planiram da ja zemam urban od chicco. Ja ima nekoj? Iskustvo, mislenje? Da ja zemam da ne ja zemam?
Koja cena ja zemavte kolickata? Shto ide vo komplet i dali e lesna za upravuvanje? inaku chestito kolicka i sozdravje da si ja vozite