Ја земавме од алф кидс прилеп 7000 ден,ни ја доставија за еден ден,а истата пред неколку дена ја гледав во крш во џамбо веро 13000 ден,затоа и се решив пошто ја видов во живо ми ја презентираа,инаку не би купувала ако не ја видам друго е од слика друго во живо,е сеа иде само прекривка ништо друго,вака лесна ми се гледа за возење ама денес ми ја донесоа така да се надевам ке биде лесна со бебчо во неа
Bash sega ke im ja razlistam stranata na fb da vidam sto imaat. Fala ti Inache cenite vo Krsh ime bash Krsh hhahaha vlegov 2 pati vo Capitol i vo Citymoll vo Krsh i se zaprepastiv od nekoj ceni na garderoba i sl.
Ние ја имаме количката на Stokke и тоа конкретно моделот Xplory. Многу, премногу сме задоволни зошто е лесна и практична, а воедно и убава количка, штосна и модерна. Ја купивме во Франција, а во Македонија ја има во Mothercare во Рамстор во Скопје.
Majki imam letna kolicka bez krovce, se mislam dali da si kupam cadorce ili da kupime nova. Kakvi iskustva imate so cadorcinjata za kolicki. Vas sovet sto e podobra opcija, ajde iskusni
Eve ja nasata, samo bez korpata. Ni preporacaa kolicka so vozdusni trkala, od ovaa prijateli sto ja imaat se prezadovolni pa se odlucivme i nie za istata se nadevam ke ne sluzi ubavo
Јас купив за мојата чадорче иста марка со количката. Мој совет е да купиш со УВ филтер т.е. немој од оние во Џамбо што ги продаваат, практично само мушама купуваш а не го штити детето. Друга работа... мислам дека нема да ти заврши работа само чадорчето бидејки покрива само дел од количката но не и цела. Ние се покривавме со настрешницата и плус чадорчето екстра заштита.
Majki sega vidov, kolickata e chipolino, baby max _ Erica letna. Postar model. Da ne ima nekoja vakva za prodavanje??? Nemozam da prikacam slika, da ja vidite kakva e.
Мамички едно прашање,какви се тие летни колички-чадор систем? Ние имаме комбинирана но гломазна е за на одмор на пример... тогаш здравје бебуш ќе е 8 месеци па се мислам каква да купам,ако може некои предлози за летна?
ИМаш во Енцименци на ЧИко ги гледав баш пред некој ден доста се симпатични, и во ЛОко кроко има некои моделчиња ама не ми фатија мене баш око http://www.encimenci.com.mk/oprema/kolicki/kolicki-letni
Mislam deka so tebe istata ja imavme ako ne se lazam, aurora grey na lorelli. Jas planiram so nea da odam, glomazna e da, ama letnite ic ne mi se ubavi, ne mi se kupuva samo za na odmor...
Да истата ја имаме, убава е но гломазна ми е за на плажа да ја тегнам на пример... Сега за сега сум на мисла да купам летна полесна и попрактична ми изгледа па и кога ќе е поголем за догодина ќе ја користиме здравје... Сепак зависи и од цената мислев до максимум 3-4000 нешто да најдам ама изгледа е невозможно тоа
Во Џамбо има поевтини летни колички, ама тие се без стреа, за поголеми деца. Не се спушта наслонот, инаку се максимум до кај 2000.