Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    Ј
    А бре жени странство, јас зборувам дека е глупост за наш стандард бидејки ние со македонски плати тешко дека ке можеме да си купиме количка од 1000 евра а за странство не правиме муабет тука тоа е друга приказна они таму си имаат и стандард и приманја и се на ниво да живеат како нормални луѓе во нормални земји ние сме македонија и македоски стандард

2. Micika80

Micika80 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    296
    Пак ќе кажам жено :) , има луѓе и кај нас што можат без проблем да си ја дозволат, ако им се може,не е наше да коментираме дали е глупост или не, секој со својот џеб може да си троши како сака свои пари ;)
    И Бијонсе нарачува златни цуцли со дијаманти бидејќи и се може, расипнштво или не, нејзина работа,нејзини пари.

3. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    40.207
    Абе женички Секој со своите можности ;)
    некој може да си дозволи скапа количка , некој не ...ама не треба да се расправаме

Ние нашава количка со сите делови ја плативме 700 евра
    и си вреди за парите :) лесна е , се склопува брзо итн
    Се надевам ке ни користи долго и за второ ,трето дете :$
    Можевме да ја купивме истата и на старо ке ни излезеше ефтино , ама сепак ново си е ново ;)

4. ikame

ikame Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    370
    ова е топ понуда мамички не ја пропуштајте пошто поевтино нема јас имав срека па позајмив количка и транспортер и релаксатор

5. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.644
    Допаѓања:
    106.680

супер е количката имам пишувано дека и ние ја имаме само розова боја, еве ќерка ми е скоро 2 години и уште ја возиме нема никаков проблем , има се зимска прекривка , прекривка за дожд , чанта.. :) Тогаш ја земавме 10000 сега гледам доста е намалена :)

6. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    каде има убави колички? а да не се скапи?

7. pepita82

pepita82 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    512
    за идниве мамички што се во дилема за количка јас да го споделам моето искуство , ја купиле додека бев во болница ,голема зимска или собна со прекривка ,плус фолија цела да се завитка за заштита од ветер и дожд, само јас искрено ја користев до годинка ,не ми беше практична кога излегував од дома тешка беше за склопување ,тешка и за носење во раце а претежно сама искачав ,за после да позајмам од другарка летна количка лесно склоплива и мн попрактична , првава исто така ми беше некако мн висока а внатре плитка ако не ја врзев малата мн лесно се превртуваше ,кога прооде на годината значи не сакаше да седне во неа , а во летната ја возев до скоро , со еден збор скапа гломазна а непрактична ,затоа внимавајте при избор :)

8. ikame

ikame Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    370
    ако имате од кого да земете најубаво ке биде

9. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    и јас имам ваква само мојата е светло сиво со светло сино и е на baby boom ја земав од една аптека кај нас 4 900 само ме нервира што нема прекрива за од ветар и сл ама имам кебенца па ке се најдат :^)

На UMUT му/ѝ се допаѓа ова.
  10. loki.c9

loki.c9 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    201
    моја е иста ваква светло сина има прекривка и ја платив 8000 ден ама не пишува што фирма е

11. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    [/quote]моја е иста ваква светло сина има прекривка и ја платив 8000 ден ама не пишува што фирма е[/quote]
    е јас барав ама ненајдов имаше само на ЛЕО ама несакав да земам една моја другарка ја имаше на лео и 2 колички смени од лео и пукнаа тркалата за рок од месец дена а тие имаат прекривка,а јас баш сакав да има ама нема али ке се снајдам со кебенце. :)

На UMUT и Nedzhla им се допаѓа ова.
  12. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    а каде е таа аптека? :)

13. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958
    Ние имавме слична ваква на Graco лесно расклоплива во еден потег,црна по наш избор поклон од кумовите.Цената и беше 7000,јас накнадно си набавив прекривка од истата фирма ама не од тука и да ви кажам дека за тие пари е екстра исплатива,плус бојата е најпрактична не се прља толку шесто а е погодна за момче и девојче.Кога само ќе ми текне дека сакав за ќерка ми да купам Stokke количка :^) која кошташе 900 евра ко да е само количката.Инаку мое мислење е дека треба да е практична и лесна да можете сами да маневрирате со неа и кога пак би купувала би ја избрала оваа еве слика
    http://www.gracobaby.com/Products/Pages ... ID=1790736

14. pepus

pepus Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    156
    А за којапонуда станува збор погоре ? За таа чиполино или некоја друга ако не некоја друга јас не можам даја видам :?:

15. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.644
    Допаѓања:
    106.680

[​IMG] :)

16. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    ама ова во штип :?:

17. MiAmor

MiAmor Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    2.570
    да во штип,ама можеш да ја нарачаш ке ти ја донесат одма другиот ден,дома,за 200 ден.

На Forko му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    otvorete na megastore.mk oni se zastapnici na Andrej kompani , jas kengurce si poracav od tamu i mi go donesoa za 2 dena >)

19. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    јуник мене не ми отвара ај ако сакаш прати ми го целиот линк сакам да најдам прекривка за количка илиако некој има сретнато некаде стандардна прекривка нека ми пиеше или тука или во лп и цена по можност.позз

20. loki.c9

loki.c9 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    201
    затворено е мегасторе неможе веке да се порачува. позз