kratko vreme ja imam, sea za sea sme zadovolni pa za ponataka ke vidime lesna e za upravuvanje, lesno se sklopuva
http://www.encimenci.com.mk/oprema/kolicki/kolicki-sistemi?dir=asc&infinite=true&order=price& Srcka ubavo razgledaj si, ne se taka skapi kako sto pisuvasPozdrav
Ние после долго мислење и пребирање ја купивме од енцименци на чико оваа количка ,се надевам не погрешивме плус имаше и убава акција за 19920 ден комплет количката во три дела и подарок козметика и додатоци на чико во вредност од 2000ден .
Засега многу задоволна....како што чув за тркалата 1-2 коментари лоши другото се ок читав. Јас досега немам никакво лошо искуство, многу лесна за транспорт, отклопи расклопи, за движење лесна небитно на каква подлога навистина екстра.
Да не те разочарувам, ама ретко задоволен има некој од оваа количка... за тие пари многу поубава, поцврста, со поубави тркала има, бар мое мислење е ова зашто сум разочарана од оваа количка, две години ја пцујам Еве со второ сум трудна, нова ке си купувам...
Dali nekoj koristi kolicka marka Cosatto (onie so epten sareni printovi)? Mnogu mi se dopagat zosto se epten sareni i mi imat ubav dizajn, pa baram iskustvo dali se prakticni, dobri...ako nekoj ima vakva kolicka.
Јас имам Косато, ја нарачав од интернет, Косато Македонија на фб . Ја имаме Nightbird , таа е со дел за седење што се трансформира во корпа и транспортер. Презадоволна сум , лесна е за управување, стабилна , а малото ги обожава шарките само во нов се гледа
@stevemila Јас имам таква количка како што ти се допаѓа тебе. Еве линк и цена па израчунај. Не е скапа, ако можеш порачај си ја од и беј ило некој нека ти ја порача. Јас сум презадоволна. Имам 3 корпи. Корпата ја користам за спиење на малото максимално. Транспортерот за шетање. Го ставам во кола вадам и ставам на количка. Тука е и третиот дел кој верувам ќе го искористам максимално кога ќе потпорасне. Еве линк http://m.ebay.co.uk/itm/Baby-Pram-P...3Ad683a00415a0a785043149abffff8560%7Ciid%3A23 Еве ја количката во повеќе фотографии и опции. Само пофални зборови. Ептен е практична и лесна.
a gledam gi ima dva vida edniot tip e kako sto se zemale vie, sto se transformira i vo kos za novorodence, i vo sedalka za pogolemko, a drugiot tip e posebno kos, posebno sedalkata, a cenite se slicni, pa koja varijanta e podobro od dvete se mislam...
auuu da odlicen izbor! I mene "Egg" mi se najubavi, znaci broj 1 mi se po dizajn, posle niv isto taka markite "Mima" i "Stoke" mi imat mnogu ubav i interesen dizajn, no v predvid finansiite zosto ovie se edni od poskapite kolicki, se odluciv da kupime Cosatto.
epa super podarok vi napravile mene mi se dopagase najmnogu ama mi bese malku skapicka no eve bendisav sega druga
momentalno 38000den so gratis transporter. Mnogu cesto gi pustaat na promocija so -20 procenti, i izleguva okolu 30000den, gi sledam nekolku meseci i dosta cesto se na promocija so ovaa cena od 30000den.(bez transporterot), a eve ovoj mesec toa im e promocijata so gratis transporter.